Notícies

Totes les notícies

Teresa Pallarès destaca la importància de les ciències de la vida com un sector que acompanya el sistema de salut i el fa més robust

Anna Tarrés defensa una Catalunya connectada al món i felicita el Govern per estendre la xarxa pública de fibra òptica a les capitals de comarca: “És una política social que garanteix la igualtat d’oportunitats arreu del territori”

 

42

 

La diputada Teresa Pallarès ha posat en valor la importància de les ciències de la vida com un sector que acompanya el sistema de salut de Catalunya i el fa més robust. “La salut d’una societat va molt més enllà del seu sistema sanitari. Vivim una etapa amb molta més consciència del que representa”, ha remarcat la diputada, que ha seguit assegurant que cal que aquest sistema estigui acompanyat d’un entorn dinàmic i pròsper en els sectors com el farmacèutic, la biotecnologia, els productes i dispositius sanitaris i la salut digital. “Tots aquests elements complementen i donen més força al nostre sistema de salut si som capaços de desenvolupar-los de forma important al nostre país”, ha dit.

 

 

D’altra banda, Pallarès ha apuntat que ha estat i serà un dels sectors clau en l’emergència sanitària de la Covid-19. “Això ens n’ha fet adonar de forma molt clara i ha de ser un dels eixos estratègics de futur”, ha conclòs. El sector de les ciències de la vida és el tercer en nombre de projectes a Catalunya i el vuitè en generador de llocs de treball i en matèria de captació estrangera, entre el període del 2014 al 2018, ha captat 383 milions d’euros, un 42% de la inversió a l’estat espanyol.

 

Recupera la resposta a la interpel·lació de Junts per Catalunya de la consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón a través del nostre canal de YouTube:

 

 

El desplegament de la xarxa de fibra òptica, una política social

La diputada de Junts per Catalunya Anna Tarrés ha defensat una Catalunya connectada al món i per això ha remarcat la importància del projecte del govern de desplegament una xarxa pública de fibra òptica a totes les capitals de comarca i arreu del país. “És un projecte d’èxit i respon al projecte de país que nosaltres volem: un país tecnològicament capdavanter on la connectivitat és quelcom fonamental”, ha defensat. En aquesta línia, Tarrés ha remarcat la importància del projecte del Departament de Polítiques Digitals ja que permet que Catalunya sigui un país tecnològicament capdavanter i connectat, amb un teixit empresarial fort, que capti la inversió estrangera i que generi llocs de treball qualificats i de qualitat. A més, Tarrés també ha destacat la vessant social d’aquest projecte: “És una política social que garanteix la igualtat d’oportunitats arreu del territori”.

 

 

Recupera la resposta a la interpel·lació de Junts per Catalunya del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública Jordi Puigneró a través del nostre canal de YouTube:

 

 

Barcelona, 22 de juliol de 2020


 

Darreres notícies

Junts per Catalunya reclama que es decreti l’estat d’alarma a Catalunya per poder aplicar de forma immediata un confinament nocturn

Ho ha traslladat el president del Grup parlamentari, Albert Batet, a la reunió d’aquest vespre de representants parlamentaris …

Més informació

Junts per Catalunya defensa el sistema propi d’emergències de Catalunya davant la recentralització de l’estat espanyol: “Suposaria la seva dissolució”

Aurora Madaula denuncia que l’estat espanyol debati una proposició de llei que recentralitza els serveis d’emergències i de …

Més informació

Borràs: “A la ultradreta se la combat i als governs presumptament progressistes se’ls exigeixen solucions”

Borràs evita l’ús del torn de rèplica per no normalitzar la presència de l’extrema dreta al Congrés: “no …

Més informació

Segueix-nos