Notícies

Totes les notícies

President Puigdemont: “Anem a Europa a aconseguir la llibertat col·lectiva de tots nosaltres i a defensar i reforçar la democràcia dels millors valors d’Europa”

El conseller Puigneró sentencia que “Catalunya comença a cadascun dels nostres ajuntaments, i arriba fins a Europa, que és on haurem de defensar la victòria de l’1 d’octubre”

Junts per Catalunya ha realitzat l’acte central de les Terres de l’Ebre a Amposta aquest diumenge al migdia. El president Puigdemont ha intervingut per videoconferència des de Waterloo i ha assegurat que la candidatura de Junts per Catalunya – Lliures per Europa lluitarà per “defensar i reforçar la democràcia i les llibertats col·lectives del país. Perquè no només estan amenaçats els nostres drets i llibertats, sinó els drets de tots els catalans”“Volem un estat que no incompleixi la normativa europea. Volem un estat veritablement democràtic que faci del benestar i el progrés de les persones la seva prioritat”, ha defensat. En aquest sentit, Puigdemont ha apel·lat a l’Europa dels valors de pau i llibertat i els ha instat a agafar com a referència l’organització del referèndum de l’1 d’octubre a Catalunya: “Cada vegada que ens hem posat a prova com a país, la societat catalana ha mostrat un grau de maduresa, de pau i civisme que fan que sigui una de les millors cares d’Europa”. Finalment, Puigdemont ha fet referència als greuges a les Terres de l’Ebre, com la regressió del Delta de l’Ebre o la imposició d’aranzels per limitar les importacions a la Unió Europea de cítrics de Sud-àfrica, el Marroc o Egipte, que han comportat una greu crisi pel sector del cítric a les Terres de l’Ebre. “Vosaltres sabeu més que ningú que cal ser forts a Europa”, ha reblat.

El conseller d’Administració Pública i Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha intervingut en l’acte amb un discurs amb una doble referència a les properes eleccions, en clau municipalista i europea: “Catalunya comença a cadascun dels nostres ajuntaments, i arriba fins a Europa, que és on haurem de defensar la victòria de l’1 d’octubre”. I ha conclòs que qui millor defensarà l’esperit de l’1 d’octubre i la victòria col·lectiva de tots nosaltres com a poble serà “el president Puigdemont i la candidatura de Junts per Catalunya – Lliures per Europa, perquè ells són els de la no rendició”.

D’altra banda, la diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Sales, ha demanat el vot per Junts per Catalunya, perquè “si a Madrid ens volen hermètics, silenciats, ofegats i amb problemes, nosaltres oferirem obertura, una veu alta i clara, i solucions per a Catalunya”. En l’acte, també ha intervingut el candidat a l’alcaldia d’Amposta, Manel Macià, que ha defensat un ajuntament àgil que ajudi a avançar la societat del municipi. “Necessitem un ajuntament que s’adapti a les necessitats de les persones, i no les persones a les dinàmiques de l’ajuntament, només així millorarem la vida i qualitat dels ciutadans”.

Finalment, la Secretaria d’Administració i Funció Pública del Govern i candidata de la llista de Junts per Amposta, Annabel Marcos; i el candidat número 14 a la llista de Junts per Catalunya – Lliures per Europa, Hadar Ayxandri, també han apel·lat al vot per Junts per Catalunya a les properes eleccions.

 

Amposta, 12 de maig de 2019

Darreres notícies

Junts per Catalunya rebutja la censura i les ingerències judicials al Parlament i reivindica que s’hi pugui parlar del dret d’autodeterminació

La diputada Elsa Artadi ha explicat que s’han presentat quatre esmenes a la proposta de resolució conjunta amb …

Més informació

L’abstenció dels Comuns a la proposta d’Òmnium per revocar l’ús del Palauet Albéniz a la Casa Reial impedeix que s’aprovi la proposició de Junts per Catalunya que ho demanava

La cap del Grup de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, defensava aquesta iniciativa a la Comissió …

Més informació

El Govern Colau rebutja la proposta de Junts per Catalunya per impulsar la reforma de La Rambla i manté el bloqueig al projecte

El portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, lamenta el vot contrari de Comuns i PSC …

Més informació

Segueix-nos