Notícies

Totes les notícies

President Puigdemont: “Junts per Catalunya anirà a Madrid a despertar-los de la fantasia de creure que algun dia els catalans deixarem de voler ser lliures”

Laura Borràs: “Junts per Catalunya és la garantia que no s’entregarà cap vot a canvi de res a qui ofereix el 155, presó, exili i més repressió”

 

 

El president legítim, Carles Puigdemont, ha dit que “Junts per Catalunya anirà a Madrid a despertar-los de la fantasia de creure que algun dia els catalans deixarem de voler ser lliures i de creure que hi podrà haver estabilitat a l’Estat sense afrontar el conflicte català”. Ho ha dit en l’acte de la campanya de Junts per Catalunya a les eleccions generals del 10-N celebrat a Lleida. Puigdemont ha posat en valor la feina feta per Junts per Catalunya al Congrés, encapçalats per la portaveu i candidata Laura Borràs, destacant que “Junts per Catalunya incomoda a Madrid perquè som aquella gent que sempre posem el país per davant del partit”. Ha destacat la importància de votar a les eleccions del proper 10 de novembre i ha exhortat a la ciutadania a votar Junts per Catalunya perquè “si la nit de les eleccions la Laura Borràs va a Madrid amb un grup parlamentari propi al darrera, tota la gent que ha viscut amb aquesta fantasia que és l’Estat espanyol tindrà un mal despertar”.

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1191463709371248640

Per la seva banda, la candidata de Junts per Catalunya a les eleccions generals del 10-N, Laura Borràs, ha assegurat que “davant dels qui proposen un 155 permanent i ofereixen presó, exili i més repressió, Junts per Catalunya és la garantia que no entregarà els seus vots a canvi de res”. Per això, Borràs ha anunciat que Junts per Catalunya ha firmat un compromís amb l’Assemblea Nacional Catalana per no donar els seus vots als partits del 155. “Davant d’un govern del PSOE amb ministres que ens comparen amb terroristes i que posa difícil a l’extremadreta ser extremadreta Junts per Catalunya garanteix que els vots dels ciutadans no es convertiran en un xec en blanc. Ho vam dir a les passades eleccions i ho vam complir al Congrés”, ha dit Borràs. Així mateix, la candidata ha expressat el desig que “totes les forces independentistes se sumin a aquest compromís i que entenguin que quan el preu de la democràcia són 100 anys de presó cal fer valdre els vots més que mai”.

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1191469044165173248

La candidata també  ha criticat la visita del Rei a Barcelona en plena campanya electoral, de qui ha assegurat que “després del discurs del 3 d’octubre el rei dels espanyols ja no és un àrbitre imparcial”. Borràs ha destacat les condicions amb què s’ha produït la visita i ha apuntat que “un rei que no pot anar pel carrer ni vol parlar amb la gent és algú que ni pot ni vol entendre què passa a Catalunya”.

 

En l’acte també hi han participat les caps de llista al Congrés i al Senat per la circumscripció de Lleida, Concep Cañadell i Mayte Rivero.

 

Concep Cañadell ha subscrit el compromís contret amb l’ANC assegurant que “Junts per Catalunya som els de l’1 d’octubre, la gent del president Puigdemont i nosaltres no regalem els nostres vots a canvi de res”. Cañadell també ha destacat la importància que la independència tindrà pel territori de Lleida perquè “volem un Estat propi que protegeixi la pagesia i els sectors productius del territori i que lluiti contra el despoblament de Lleida, el Pirineu i l’Aran”. 

 

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1191451386778660864

Mayte Rivero ha defensat la feina que Junts per Catalunya ha fet al Senat i ha assegurat que “ara a Madrid ja no només hi anem a defensar la pagesia i les infraestructures del territori. Aquesta feina l’hem fet, la sabem fer i la farem. Ara a Madrid sobretot hi hem d’anar a defensar el nostre futur com a poble i com a nació”.

 

Finalment, el president Artur Mas ha emplaçat els ciutadans a votar Junts per Catalunya a les eleccions del 10 N i a no donar “ni un vot enrere per lluitar contra la repressió, per recordar que Catalunya com a nació té dret a decidir el seu futur i perquè algun dia podem ser el que volem i necessitem ser: un poble lliure entre els pobles lliures d’Europa i el món”.

 

Recupera les fotografies de l’acte de campanya de Junts per Catalunya a Lleida a través del nostre canal de Flickr:

Acte de campanya 10-N a Lleida (4-11-2019)

Lleida, 4 de novembre de 2019

Darreres notícies

Formacions polítiques i entitats independentistes denuncien que l’Estat espanyol segueix incomplint els dictàmens de l’ONU que exigeixen l’alliberament dels presos polítics un any després de la seva publicació

Els dictàmens van ser fruit d’una acció conjunta i coordinada entre l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i les …

Més informació

Els diputats de Junts per Catalunya han donat un total de 52.600 euros a projectes per fer front a la Covid-19

Els diputats de Junts per Catalunya han donat un total de 52.600 euros a projectes per fer front …

Més informació

Junts per Catalunya aposta per una transformació massiva del sector de l’automòbil i polítiques sòlides que facilitin la innovació i transferència de coneixement

Glòria Freixa demana a l’estat espanyol que escolti les organitzacions internacionals quan adverteixen de la vulneració de drets …

Més informació

Segueix-nos