Notícies

Totes les notícies

President Puigdemont: “Tot demòcrata ha de dir no al 155, i la millor manera és votant Junts per Catalunya i la llibertat pels catalans”

Junts per Catalunya ha celebrat aquest vespre des de Reus el seu segon acte de campanya electoral

Puigdemont ha dit que “allò que és normal per a Rajoy, Iceta o Arrimades, no és normal per a nosaltres i deu ser perquè som països molt diferents”

 El president Puigdemont ha apel·lat aquesta nit a “tot demòcrata a dir no al 155” i ha assegurat que “la millor manera de fer-ho és votant Junts per Catalunya i la llibertat dels catalans”. En un acte al teatre Bartrina de Reus, on també han participat els consellers Josep Rull i Jordi Turull, el president els ha agraït la seva reacció tot just 24 hores després d’haver sortit d’Estremeras:“Lluny de refugiar-vos a casa, amb la família i els amics, heu decidit estar al peu del canó i, per què ho heu fet? Pel que representeu! Igual que jo com a president”.

El president ha tancat la seva intervenció dient “volem que ens deixin viure en pau i en llibertat, que ens deixin fer, tant costa això?”

 L’acte ha aplegat més de 600 persones en el Teatre Bartrina, ple de gom a gom, on també s’ha donat una efusiva benvinguda als consellers Jordi Turull i Josep Rull en un dels seus primers actes públics de campanya, després del seu alliberament.

 A l’acte, també ha parlat Jordi Turull que ha volgut insistir en donar les gràcies perquè “tenim necessitat de dir gràcies, gràcies, gràcies. Ahir vam sortir de la presó amb vestit i corbata perquè en vam sortir amb la mateixa dignitat que vam entrar”. Jordi Turull ha recordat a Mariano Rajoy que “no pot defensar que s’estigui recuperant la normalitat a Catalunya quan, al seu parer, és comparable amb la que es vivia a l’època del fundador del PP”.

 Turull, que ocupa el número 4 a les llistes de Barcelona de Junts per Catalunya, ha dit que ” tothom vol que el president de Catalunya sigui el president Puigdemont, per dignitat!”

Josep Rull ha començat explicant que “venim amb moltes emocions, tenim l’ànima agitada, estem tristos perquè tenim 4 companys a presó, ens han volgut  humiliar però no aconseguiran doblegar-nos, per això sortim amb els nostres ideals més forts que mai, no doblegaran la voluntat d’un poble”.

I ha tancat la seva intervenció preguntant i afirmant : “Sabeu què passarà el 21 de desembre? Que milers d’onades d’esperança votarem per complir la voluntat d’aquest poble.”

A l’acte han intervingut diferents candidats de les llistes de Junts per Catalunya a Tarragona, com Eusebi Campdepadrós, Teresa Pallarés, Joaquim Calatayud, alcalde de les Borges del Camp o Assumpció Castellví.

Abans  de l’acte els consellers fet una passejada per Reus,i en tot moment han rebut el suport de la ciutadania i mostres d’ànim i agraïments.

Darreres notícies

L’abstenció dels Comuns a la proposta d’Òmnium per revocar l’ús del Palauet Albéniz a la Casa Reial impedeix que s’aprovi la proposició de JuntsxCat que ho demanava

La cap del Grup de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, defensava aquesta iniciativa a la Comissió …

Més informació

El Govern Colau rebutja la proposta de JuntsxCat per impulsar la reforma de La Rambla i manté el bloqueig al projecte

El portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, lamenta el vot contrari de Comuns i PSC …

Més informació

Junts per Catalunya rebutja el decret digital del Govern espanyol i assegura que treballarà per defensar i mantenir intactes del drets digitals dels ciutadans

El Parlament ha manifestat el seu suport a la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals …

Més informació

Segueix-nos