Notícies

Totes les notícies

President Puigdemont: “Tot demòcrata ha de dir no al 155, i la millor manera és votant Junts per Catalunya i la llibertat pels catalans”

Junts per Catalunya ha celebrat aquest vespre des de Reus el seu segon acte de campanya electoral

Puigdemont ha dit que “allò que és normal per a Rajoy, Iceta o Arrimades, no és normal per a nosaltres i deu ser perquè som països molt diferents”

 El president Puigdemont ha apel·lat aquesta nit a “tot demòcrata a dir no al 155” i ha assegurat que “la millor manera de fer-ho és votant Junts per Catalunya i la llibertat dels catalans”. En un acte al teatre Bartrina de Reus, on també han participat els consellers Josep Rull i Jordi Turull, el president els ha agraït la seva reacció tot just 24 hores després d’haver sortit d’Estremeras:“Lluny de refugiar-vos a casa, amb la família i els amics, heu decidit estar al peu del canó i, per què ho heu fet? Pel que representeu! Igual que jo com a president”.

El president ha tancat la seva intervenció dient “volem que ens deixin viure en pau i en llibertat, que ens deixin fer, tant costa això?”

 L’acte ha aplegat més de 600 persones en el Teatre Bartrina, ple de gom a gom, on també s’ha donat una efusiva benvinguda als consellers Jordi Turull i Josep Rull en un dels seus primers actes públics de campanya, després del seu alliberament.

 A l’acte, també ha parlat Jordi Turull que ha volgut insistir en donar les gràcies perquè “tenim necessitat de dir gràcies, gràcies, gràcies. Ahir vam sortir de la presó amb vestit i corbata perquè en vam sortir amb la mateixa dignitat que vam entrar”. Jordi Turull ha recordat a Mariano Rajoy que “no pot defensar que s’estigui recuperant la normalitat a Catalunya quan, al seu parer, és comparable amb la que es vivia a l’època del fundador del PP”.

 Turull, que ocupa el número 4 a les llistes de Barcelona de Junts per Catalunya, ha dit que ” tothom vol que el president de Catalunya sigui el president Puigdemont, per dignitat!”

Josep Rull ha començat explicant que “venim amb moltes emocions, tenim l’ànima agitada, estem tristos perquè tenim 4 companys a presó, ens han volgut  humiliar però no aconseguiran doblegar-nos, per això sortim amb els nostres ideals més forts que mai, no doblegaran la voluntat d’un poble”.

I ha tancat la seva intervenció preguntant i afirmant : “Sabeu què passarà el 21 de desembre? Que milers d’onades d’esperança votarem per complir la voluntat d’aquest poble.”

A l’acte han intervingut diferents candidats de les llistes de Junts per Catalunya a Tarragona, com Eusebi Campdepadrós, Teresa Pallarés, Joaquim Calatayud, alcalde de les Borges del Camp o Assumpció Castellví.

Abans  de l’acte els consellers fet una passejada per Reus,i en tot moment han rebut el suport de la ciutadania i mostres d’ànim i agraïments.

Darreres notícies

Junts per Catalunya aconsegueix l’aprovació al Congrés de la ‘motxilla austríaca’ per acabar amb la dualitat del mercat de treball

Un error de Podemos permet tirar endavant l’esmena de JxCAT a la comissió de reconstrucció El Congrés ha …

Més informació

La Comissió de Reconstrucció aprova una esmena de Junts per Catalunya perquè les Corporacions Locals puguin utilitzar els superàvits i romanents de tresoreria per la crisi de la Covid-19

Tots els grups excepte el PSOE han donat llum verda a l’esmena, que també inclou la no aplicació …

Més informació

El Parlament insta el Govern a crear un fons extraordinari pel món local per pal·liar els efectes de la Covid-19, a proposta de Junts per Catalunya

Altres propostes de Junts per Catalunya aprovades pel ple també reconeixen la feina de la societat civil i …

Més informació

Segueix-nos