Notícies

Totes les notícies

President Puigdemont: “A Europa anem a guanyar i anem a guanyar per Catalunya”

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, assegura que els catalans “hem de ser més visibles que mai a Europa” 

El president Carles Puigdemontha dit que Junts per Catalunya-Lliures per Europa anirà a Europa “a guanyar, a guanyar per Catalunya perquè ningú pugui dir que hem de demanar perdó per l’1 d’octubre i per explicar que el poble de Catalunya és a l’avantguarda democràtica d’Europa”. El presidentho ha dit en l’acte de campanya a Igualada on ha destacat la importància que en les properes eleccions els ciutadans votin a la candidatura de Lliures per Europa que encapçala perquè “som aquella gent que ha entès que cal treballar junts, i treballar per Catalunya”. “Vam anar a l’exili per defensar els interessos dels catalans des del cor d’Europa” ha assegurat el president, que ha demanat a la gent que el proper 26M posi a les urnes la papereta de Junts per Catalunya per donar “l’última empenta que ens permeti entrar al Parlament Europeu, perquè si som dins se’ns sentirà a parlar molt. Nosaltres hi serem sempre”.

En aquest sentit també s’han expressat els consellers a l’exili Toni Comín i Clara Ponsatí, que juntament amb el president Puigdemont, han intervingut des d’Eslovènia. El conseller Comín ha dit que la llista de Junts per Catalunya – Lliures per Europa vol ser “la veu de l’1 d’octubre davant dels pobles d’Europa. Anem al Parlament Europeu a dir que la causa del poble català és una oportunitat pel conjunt del continent”. En el mateix sentit, Clara Ponsatí ha assegurat que “guanyarem perquè la nostra causa és la causa de la democràcia, de la llibertat i d’Europa”

Per la seva banda, el cap de llista de Junts per Igualada, i diputat de Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya, Marc Castells, ha assegurat que cal votar Junts per Catalunya – Lliures per Europa per “apoderar els membres del govern a l’exili” i perquè aquesta candidatura és la llista que “representa la unitat que tant reclama els ciutadans i tant necessita Catalunya”. I ha reblat que el 26 de maig “s’ha de creure en la gent que creu que el futur de Catalunya està a les nostres mans”

En l’acte també ha participat la consellera d’Empresa i Ocupació, Àngels Chacón, que ha exhortat a la gent a votar les llistes de Junts per Catalunya el 26 de maig “per tenir pobles i ciutats projectats al futur, però també per no deixar de tenir una veu forta i lliure a Europa”

 

Igualada, 10 de maig de 2019

Darreres notícies

Albert Batet: “Això no va d’un decret o una decisió del TSJC. Va de defensar la salut dels catalans i la democràcia”

Francesc de Dalmases reconeix la gestió d’Interior amb els confinaments del Ripollès i la Cerdanya, però reconeix que …

Més informació

Albert Batet: “Mentre els estats europeus aboquen més recursos i ajudes, apliquen moratòries i excepcions, l’estat espanyol s’amaga darrera la bandera i les vacunes i no assumeix responsabilitats”

El president del grup parlamentari ha emplaçat les forces polítiques que tenen representació a Madrid que reclamin els …

Més informació

Junts per Catalunya insisteix que la Llei Celaá no blinda el català a les escoles

La senadora Assumpció Castellví critica “les presses” del Govern espanyol per aprovar la nova Llei Educativa “sense poder-hi …

Més informació

Segueix-nos