Notícies

Totes les notícies

President Puigdemont: “Davant la censura i l’amenaça no podem cedir ni un pam. Fem que els 2,3 milions de votants de l’1 d’octubre entrin per la porta gran d’Europa”

Albert Batet: “Necessitem institucions sòlides que defensin el país i els pobles amb totes les conviccions”

 

El president Carles Puigdemont ha denunciat que la Junta Electoral Central hagi impedit que els candidats de JuntsxCat i ERC a l’exili i a la presó, puguin assistir al debat electoral de TV3. Ho ha dit en l’acte de campanya electoral per a les eleccions del 26 de maig que Junts per Catalunya ha celebrat a la ciutat de Valls. Per a Puigdemont, la decisió de la JEC és “una vergonya impròpia d’Estats democràtics, i ho hem de denunciar cada hora que passi”. Davant d’aquesta decisió de la JEC, el president Puigdemont ha instat a la gent a “votar amb memòria, per fer que cada minut que passem a l’exili es transformi en vots” i ha destacat la importància de les eleccions del 26 de maig per “portar els 2,3 milions de votants de l’1 d’octubre al Parlament Europeu”. I finalment, ha sentenciat que “Si tornem en forma de vots tot el pes de la repressió guanyarem i guanyarem per una Catalunya lliure. Sense democràcia no hi ha futur ni a Catalunya ni a Europa”.

 

En la mateixa línia, l’alcalde de Valls i portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya, ha destacat la importància de votar Junts per Catalunya – Lliures per Europa a les eleccions del 26 de maig. “En aquestes eleccions ens juguem futur o passat, i tornar enrere és molt fàcil”, ha assegurat. En clau municipal, Batet ha lloat els integrants de la llista de JuntsxValls a qui ha definit com “l’única llista que representa els valors republicans de l’1 d’octubre, que seguirà canviant Valls amb la generositat de saber que cal renovar esforços per ser més”.

 

Per la seva banda, el candidat número 5 de la llista Junts per Catalunya – Lliures per Europa, Gorka Knorr ha destacat la importància que el president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí entrin al Parlament Europeu “per ser la veu en defensa dels drets fonamentals de tothom, especialment dels catalans”

 

En l’acte també hi ha intervingut el portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol qui ha exhortat a tots els candidats a treballar pels seus pobles i ciutats. “Com el president Puigdemont es va posar el país a l’esquena i assumir el repte de tirar endavant la independència de Catalunya, ara us heu de posar a l’esquena el repte de tirar endavant la vostra ciutat”, ha sentenciat.

 

A l’acte, en què s’ha presentat el projecte de la candidatura Junts per Valls, ha parlat la candidata a l’alcaldia de Valls, Dolors Farré. La candidata ha elogiat la feina feta per l’anterior alcalde i ha assegurat que el projecte de JuntsxValls és “un projecte nascut de la convicció de conèixer la ciutat, amb noves idees perquè Valls continuï guanyant”

 

 

Valls, 14 de maig de 2019

Darreres notícies

Junts per Catalunya rebutja la censura i les ingerències judicials al Parlament i reivindica que s’hi pugui parlar del dret d’autodeterminació

La diputada Elsa Artadi ha explicat que s’han presentat quatre esmenes a la proposta de resolució conjunta amb …

Més informació

L’abstenció dels Comuns a la proposta d’Òmnium per revocar l’ús del Palauet Albéniz a la Casa Reial impedeix que s’aprovi la proposició de Junts per Catalunya que ho demanava

La cap del Grup de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, defensava aquesta iniciativa a la Comissió …

Més informació

El Govern Colau rebutja la proposta de Junts per Catalunya per impulsar la reforma de La Rambla i manté el bloqueig al projecte

El portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, lamenta el vot contrari de Comuns i PSC …

Més informació

Segueix-nos