Notícies

Totes les notícies

Laura Borràs: “Responguem al veredicte dels tribunals amb el veredicte de les urnes, a la sentència de la injustícia amb la sentència de la democràcia”

President Puigdemont: “Anem a Madrid a no reglar res, a no posar-ho fàcil. Serem una paret de dignitat i democràcia i esperem que diumenge, aquesta paret, sigui més grossa que ara”

 

President Torra: “La coherència d’aquests últims mesos a Madrid és la garantia que el vot a Junts per Catalunya és el millor vot possible”

 

La candidata al Congrés, Laura Borràs, ha demanat que el proper 10 de novembre “responguem al veredicte dels tribunals amb el veredicte de les urnes, al veredicte de la injustícia amb la sentència de la democràcia”. Laura Borràs ha fet així una crida a votar aquest diumenge Junts per Catalunya perquè “hem sigut els únics que hem posat contra les cordes el Govern de Pedro Sánchez” a qui ha acusat de “destruir les llibertat per frenar l’independentisme”. En l’acte polític de final de campanya que s’ha fet aquest divendres al vespre a Barcelona, la candidata ha assegurat que “el conflicte polític és resol a les urnes i no amb violència i repressió” i ha apel·lat a votar perquè la llibertat “no es regala, es guanya, i la independència del país és qüestió de temps i democràcia, però ens la guanyarem aquest diumenge, la votarem”.

 

El president Carles Puigdemont, en una videoconferència des d’Anvers, ha reclamat el vot per Junts per Catalunya aquest proper diumenge: “Hem d’emetre un missatge nítid, clar, que dos anys després que ens hagin intentat decapitar, empresonar, expulsar, estem més forts i vius que mai”. “Hem vingut a despertar Pedro Sánchez i a complir el nostre somni: fer que Catalunya sigui lliure”, ha sentenciat. Per això, el president ha reiterat que Junts per Catalunya anirà a Madrid “a no reglar res, a no posar-ho fàcil. Amb nosaltres tindran una paret de dignitat i democràcia. I esperem que el diumenge aquesta paret sigui més grossa que ara”, i és per això que ha assegurat que cal tenir un grup parlamentari fort per poder “plantar cara al ministre Borrell, que abusa del seu càrrec, a parar els peus Pedro Sánchez”.

 

El president de la Generalitat Quim Torra ha assegurat que Junts per Catalunya és “l’enemic a batre perquè som els que millors representem la voluntat de seguir tirant endavant, sense cap excusa, per aconseguir la República Catalana. Per més amenaces, Constitució Espanyola, nosaltres seguirem endavant, no ens rendirem. I per això us demano que aquest diumenge votiu massivament”. El president Torra ha assegurat que votar Junts per Catalunya “referma el que vam fer fa uns mesos a Madrid. Aquesta coherència és la garantia que el vot a Junts per Catalunya és el millor vot possible”.

 

 

Per la seva banda, el president Artur Mas ha demanat aixecar un “dic de contenció” amb els vots que “ens permeti tancar les comportes quan l’Estat espanyol vulgui tornar a trepitjar els nostres drets i les nostres llibertats”. En aquesta línia el president Mas ha avisat l’Estat espanyol que “una cosa és l’Estat de dret i l’altra, l’abús de dret” i ha retret que permeti “que trepitgi llibertats; que permeti pegar a votants; que permeti que l’Assemblea de Madrid es demani que s’il·legalitzin els partits independentistes”. Mas també ha defensat que en un estat de dret no “s’amenaça un president, el president Puigdemont, a portar-lo de tornada a Espanya”.

 

 

 

Barcelona, 8 de novembre de 2019

 

Darreres notícies

L’abstenció dels Comuns a la proposta d’Òmnium per revocar l’ús del Palauet Albéniz a la Casa Reial impedeix que s’aprovi la proposició de JuntsxCat que ho demanava

La cap del Grup de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, defensava aquesta iniciativa a la Comissió …

Més informació

El Govern Colau rebutja la proposta de JuntsxCat per impulsar la reforma de La Rambla i manté el bloqueig al projecte

El portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, lamenta el vot contrari de Comuns i PSC …

Més informació

Junts per Catalunya rebutja el decret digital del Govern espanyol i assegura que treballarà per defensar i mantenir intactes del drets digitals dels ciutadans

El Parlament ha manifestat el seu suport a la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals …

Més informació

Segueix-nos