Notícies

Totes les notícies

Laura Borràs: “L’Estat espanyol ha de reflexionar si l’única manera que tenen per frenar la independència és frenar la democràcia”

El president Torra ha apel·lat pel vot per Junts per Catalunya el proper 10 de novembre: “Hem de sortir enfortits, determinats, i millors. És l’hora del país, de Catalunya i de l’independentisme”

La candidata de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha emplaçat l’Estat espanyol a reflexionar “si l’única manera que tenen per frenar la independència és frenar la democràcia”. Borràs ha lamentat que el govern del PSOE en funcions no hagi fet el que requereix la política: seure i dialogar. És per això que ha reblat que després de la sentència és evident que “l’Estat espanyol no és capaç de veure que seguiran autobloquejant-se fins que no desbloquegin la situació a Catalunya”. Des de Tarragona, la candidata de Junts per Catalunya ha traslladat la voluntat d’anar a Madrid “a fer política”, i ha seguit assegurant que “és la primera baula de la unitat. Per això ens volen reprimir amb aquesta sentència, perquè creiem en la unitat. Junts ho guanyem tot, i separats hi perdem sempre”. Finalment, la candidata ha sentenciat que “s’ha acabat votar a canvi de res. Calen apostes polítiques excepcionals com les que proposa Junts per Catlaunya”.

El president Quim Torra ha apel·lat pel vot per Junts per Catalunya el proper 10 de novembre: “Hem de sortir enfortits, determinats, i millors. És l’hora del país, de Catalunya i de l’independentisme”. “Com pensen resoldre els partits espanyols aquesta situació?”, ha preguntat el president, i ha seguit explicant que “Junts per Catalunya és la veu coherent que quan promet una cosa la fa. Vam prometre que no donaríem cap vot de franc i així ho hem fet i seguirem exigint els nostres drets i llibertats a qualsevol govern espanyol”, ha conclòs.

D’altra banda, el president Mas s’ha adreçat al president Sánchez i li ha assegurat que “el problema d’Espanya el resoldran quan facin front al conflicte democràtic que li presenta una bona part del poble de Catalunya”. “La solució no és anar repetint eleccions cada 6 mesos, és allò que diuen Sit And Talk”, ha seguit, i li ha recordat que l’únic que desestabilitza els valors principals de la Unió Europea és “que un president del govern en funcions digui a tot arreu que la fiscalia depèn d’ell; que intenti carregar-se les connexions i internet a Catalunya o posi a presó gent innocent que va portar endavant un projecte col·lectiu com el català”. Finalment, ha sentenciat “la vostra manera de fer, la mala manera de fer és el que es carrega els principis fonamentals de la UE, que volem que els diguin que #SitAndTalk”.

En candidat de Junts per Catalunya al Congrés per Tarragona, Ferran Bel, ha assegurat que “el 10 de novembre s’ha de votar Junts per Catalunya. De raons n’hi ha moltes, però la que més destaquem sentència indigna, la dignitat dels presos, dels exiliats polítics, de les persones que estan processades per l’1 d’octubre”. En aquest sentit, el candidat de Junts per Catalunya al Senat per Tarragona, Héctor López Bofill, ha demanat que “Junts per Catalunya tingui un gran resultat a les properes eleccions perquè és l’opció política que representa la transversalitat, i la unitat”.

També ha intervingut el president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha apel·lat pel vot per Junts per Catalunya aquest 10 de novembre perquè és la garantia que “no donaran a cap vot a canvi de res, sempre a favor de la llibertat de les persones, de defensar el nostre model de país, a favor de Tarragona, de Catalunya”. Batet ha assegurat que només hi ha dos vots aquest diumenge: “El vot inútil, el que és a canvi de res i el vot útil, el de Junts per Catalunya”.

Finalment, el portaveu de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha reclamat “una defensa aferrissada del país, del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre” als propers comicis. “Els nostres candidats van al Congrés i al Senat a reclamar allò que és just i és nostre”, ha sentenciat.

 

Tarragona, 7 de novembre de 2019

 

Darreres notícies

Els eurodiputats Puigdemont i Comín demanen a la Comissió Europea que actuï per salvar el Delta de l’Ebre

Els eurodiputats de Junts per Catalunya denuncien que Espanya no està aplicant les mesures especials establertes a la …

Més informació

Junts per Catalunya visita la zona de Deltebre devastada pel temporal i proposa la creació d’un ple monogràfic sobre els efectes de Gloria al Delta de l’Ebre

El grup parlamentari reafirma la posició de defensa del president Quim Torra com a diputat del Parlament: “La …

Més informació

Jordi Martí: “l’examen a la seguretat en el primer semestre del nou Govern Colau segueix sent un suspens; el balanç negatiu de l’anterior mandat pesa com una llosa”

El Portaveu del Grup de Junts per Catalunya defensa a la Comissió de Presidència una proposició, aprovada per …

Més informació

Segueix-nos