Notícies

Totes les notícies

Laura Borràs retreu a ERC el seu rebuig al grup independentista al Congrés: “És una oportunitat perduda per desestabilitzar l’estat”

La candidata de Junts per Catalunya ha explicat que l’estratègia respon al fet de “plantar cara a l’estat on més mal els fa”

 

La cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha lamentat que Esquerra Republicana hagi rebutjat la proposta de fer un grup únic independentista al Congrés. “És una oportunitat perduda perquè hem demostrat que quan fem les coses junts podem desestabilitzar l’estat espanyol”, ha assegurat Borràs en roda de premsa a l’Agència Catalana de Notícies, que ha afegit que la proposta responia al clam que fa la gent del carrer.

 

La candidata ha detallat que l’estratègia respon a “plantar cara a l’estat on més mal els fa” i n’ha destacat l’actitud útil i constructiva de la proposta. “A l’estat espanyol, on tenen una unitat d’acció sense fissures, volen l’independentisme dividit. Nosaltres hauríem de poder estar a l’alçada del repte democràtic i entomar-lo des de la unitat. És la manera més poderosa de poder aconseguir els nostres objectius: treballar per la independència d’aquest país”, ha assegurat.

 

A més, la cap de llista per Barcelona ha criticat el fet de “cedir els vots a qui t’està reprimint” en advertència a altres formacions independentistes i ha marcat la diferència respecte els altres partits: “Els nostres vots serviran per forçar-los a seure a la taula i negociar”, ha conclòs.

 

Borràs també ha fet una crida massiva a votar aquest diumenge 10 de novembre per fer front a l’estat espanyol. “Hi ha tanta repressió a l’ambient i una voluntat tan explícita d’impedir que l’independentisme pugui exercir les seves reivindicacions legítimes que la nostra protesta és votar massivament”, ha explicat. A més, ha demanat “aprofitar cada vegada que hi ha urnes per utilitzar-les de forma plebiscitària”, per fer callar les veus d’aquells que diuen que l’independentisme no és majoritari.

 

 

Barcelona, 8 de novembre de 2019

Darreres notícies

Junts per Catalunya impulsa la neteja dels solars contigus a l’escola Ferran i Clua per posar fi a la plaga de rates i que es pugui utilitzar amb normalitat el pati

Al Ple del Consell de Districte de Sant Andreu, l’Executiu municipal va acceptar també un altre prec de …

Més informació

Junts per Catalunya torna a apel·lar al mandat democràtic de l’1 d’Octubre a la sessió constitutiva del Congrés i del Senat

Els diputats i senadors de Junts per Catalunya prenen possessió de l’escó a les Corts espanyoles amb la …

Més informació

Junts per Catalunya, Esquerra Republicana i la CUP reclamen al Parlament la llibertat dels presos del 23S

Els tres grups parlamentaris han entrat una proposta de resolució que es debatrà en el ple de la …

Més informació

Segueix-nos