Notícies

Totes les notícies

Laura Borràs retreu a ERC el seu rebuig al grup independentista al Congrés: “És una oportunitat perduda per desestabilitzar l’estat”

La candidata de Junts per Catalunya ha explicat que l’estratègia respon al fet de “plantar cara a l’estat on més mal els fa”

 

La cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha lamentat que Esquerra Republicana hagi rebutjat la proposta de fer un grup únic independentista al Congrés. “És una oportunitat perduda perquè hem demostrat que quan fem les coses junts podem desestabilitzar l’estat espanyol”, ha assegurat Borràs en roda de premsa a l’Agència Catalana de Notícies, que ha afegit que la proposta responia al clam que fa la gent del carrer.

 

La candidata ha detallat que l’estratègia respon a “plantar cara a l’estat on més mal els fa” i n’ha destacat l’actitud útil i constructiva de la proposta. “A l’estat espanyol, on tenen una unitat d’acció sense fissures, volen l’independentisme dividit. Nosaltres hauríem de poder estar a l’alçada del repte democràtic i entomar-lo des de la unitat. És la manera més poderosa de poder aconseguir els nostres objectius: treballar per la independència d’aquest país”, ha assegurat.

 

A més, la cap de llista per Barcelona ha criticat el fet de “cedir els vots a qui t’està reprimint” en advertència a altres formacions independentistes i ha marcat la diferència respecte els altres partits: “Els nostres vots serviran per forçar-los a seure a la taula i negociar”, ha conclòs.

 

Borràs també ha fet una crida massiva a votar aquest diumenge 10 de novembre per fer front a l’estat espanyol. “Hi ha tanta repressió a l’ambient i una voluntat tan explícita d’impedir que l’independentisme pugui exercir les seves reivindicacions legítimes que la nostra protesta és votar massivament”, ha explicat. A més, ha demanat “aprofitar cada vegada que hi ha urnes per utilitzar-les de forma plebiscitària”, per fer callar les veus d’aquells que diuen que l’independentisme no és majoritari.

 

 

Barcelona, 8 de novembre de 2019

Darreres notícies

L’abstenció dels Comuns a la proposta d’Òmnium per revocar l’ús del Palauet Albéniz a la Casa Reial impedeix que s’aprovi la proposició de JuntsxCat que ho demanava

La cap del Grup de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, defensava aquesta iniciativa a la Comissió …

Més informació

El Govern Colau rebutja la proposta de JuntsxCat per impulsar la reforma de La Rambla i manté el bloqueig al projecte

El portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, lamenta el vot contrari de Comuns i PSC …

Més informació

Junts per Catalunya rebutja el decret digital del Govern espanyol i assegura que treballarà per defensar i mantenir intactes del drets digitals dels ciutadans

El Parlament ha manifestat el seu suport a la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals …

Més informació

Segueix-nos