Notícies

Totes les notícies

Laura Borràs retreu a ERC el seu rebuig al grup independentista al Congrés: “És una oportunitat perduda per desestabilitzar l’estat”

La candidata de Junts per Catalunya ha explicat que l’estratègia respon al fet de “plantar cara a l’estat on més mal els fa”

 

La cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha lamentat que Esquerra Republicana hagi rebutjat la proposta de fer un grup únic independentista al Congrés. “És una oportunitat perduda perquè hem demostrat que quan fem les coses junts podem desestabilitzar l’estat espanyol”, ha assegurat Borràs en roda de premsa a l’Agència Catalana de Notícies, que ha afegit que la proposta responia al clam que fa la gent del carrer.

 

La candidata ha detallat que l’estratègia respon a “plantar cara a l’estat on més mal els fa” i n’ha destacat l’actitud útil i constructiva de la proposta. “A l’estat espanyol, on tenen una unitat d’acció sense fissures, volen l’independentisme dividit. Nosaltres hauríem de poder estar a l’alçada del repte democràtic i entomar-lo des de la unitat. És la manera més poderosa de poder aconseguir els nostres objectius: treballar per la independència d’aquest país”, ha assegurat.

 

A més, la cap de llista per Barcelona ha criticat el fet de “cedir els vots a qui t’està reprimint” en advertència a altres formacions independentistes i ha marcat la diferència respecte els altres partits: “Els nostres vots serviran per forçar-los a seure a la taula i negociar”, ha conclòs.

 

Borràs també ha fet una crida massiva a votar aquest diumenge 10 de novembre per fer front a l’estat espanyol. “Hi ha tanta repressió a l’ambient i una voluntat tan explícita d’impedir que l’independentisme pugui exercir les seves reivindicacions legítimes que la nostra protesta és votar massivament”, ha explicat. A més, ha demanat “aprofitar cada vegada que hi ha urnes per utilitzar-les de forma plebiscitària”, per fer callar les veus d’aquells que diuen que l’independentisme no és majoritari.

 

 

Barcelona, 8 de novembre de 2019

Darreres notícies

Jordi Martí: “l’examen a la seguretat en el primer semestre del nou Govern Colau segueix sent un suspens; el balanç negatiu de l’anterior mandat pesa com una llosa”

El Portaveu del Grup de Junts per Catalunya defensa a la Comissió de Presidència una proposició, aprovada per …

Més informació

JuntsxCat aconsegueix l’acord unànime a l’Ajuntament per instar el Govern Colau a reclamar al de Sánchez la millora integral de Rodalies, i acabar el corredor Mediterrani i els accessos ferroviaris al Port

  El Portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, defensa aquesta Proposició a la Comissió d’Urbanisme …

Més informació

JuntsxCat pacta amb el Govern Colau que eliminarà el risc per proximitat d’amiant de cinc escoles de l’Eixample i Sant Andreu abans d’iniciar el curs que ve

A la Comissió de Drets Socials de l’Ajuntament, el Grup de Junts per Catalunya arrenca també a l’executiu …

Més informació

Segueix-nos