Notícies

Totes les notícies

Laura Borràs: “Hem de votar per Catalunya i pensar en qui defensarà millor el país. Per això diem que ni un vot enrere, ens necessitem a tots”

El president Torra ha interpel·lat el president Sánchez i li ha dit que “res serà de franc. O s’asseu a dialogar, o no el votarem. Aquesta ha estat la nostra coherència i és la nostra fortalesa”.

 

Acte de campanya a Girona (6-11-2019)

 

 La candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha demanat el vot per Junts per Catalunya el proper 10 de novembre i ha sentenciat que “ja n’hi ha prou de votar a canvi de res. Hem de votar per Catalunya i pensar en qui defensarà millor el país. Per això diem que ni un vot enrere, ens necessitem a tots”. En un acte de campanya a Girona, Borràs ha assegurat que encara hi ha temps fins al dia 10 de novembre per “aconseguir ser una veu forta a Madrid” i ha seguit remarcant que el vot per Junts per Catalunya serà un “vot ferm, útil, com ho ha estat en la legislatura de Pedro Sánchez”, senyalant la feina feta pel grup parlamentari a Madrid.

 

 

En aquest sentit, també el president Quim Torra ha remarcat que la coherència que el grup parlamentari que ha liderat Laura Borràs a Madrid, “és la nostra fortalesa”. Torra ha interpel·lat Pedro Sánchez i li ha dit que“res serà de franc. O s’asseu a dialogar, o no el votarem”. “Ho vam dir, ho vam complir i ara ho tornem a dir, actuarem igual, amb aquest sentit de país que caracteritza a Junts per Catalunya”, ha sentenciat.

 

President Quim Torra: “Un únic grup a Madrid, aquesta unitat d’acció, un gran acord nacional per posar fi de la repressió, per defensar l’exercici del dret a l’autodeterminació i la llibertat a Madrid. Us ho imagineu?”

 

El president ha aprofitat per defensar la proposta que la candidata Laura Borràs va fer ahir al debat de TV3 als partits independentistes de fer un front comú al Congrés per defensar, des de la unitat, els interessos de Catalunya. “Un únic grup a Madrid, aquesta unitat d’acció, un gran acord nacional per posar fi de la repressió, per defensar l’exercici del dret a l’autodeterminació i la llibertat a Madrid. Us ho imagineu?”, ha dit. Finalment ha sentenciat que “no ens rendirem, per més querelles que ens posin, seguirem lluitant amb la força pels nostres ideals, i en tenim un de clar: la República catalana”.

D’altra banda, la candidata de Junts per Catalunya per Girona al Congrés, Mariona Illamola, ha assegurat que defensarà els interessos dels gironins i els catalans “sense excepció” i ha seguit sentenciant que “quan ens expliquem en el tu a tu som imparables, ens veuen com l’opció més creïble per aconseguir els objectius nacionals i gironins. Som el vot útil i imprescindible al Congrés i al Senat per aconseguir també la unitat”.

 

 

El candidat de Junts per Catalunya al Senat per Girona, Jami Matamala, ha intervingut en l’acte des de Waterloo i ha sentenciat que “el que més mal pot fer a l’Estat espanyol és anar a votar el proper 10 de novembre. Qui pot representar millor l’1 d’octubre en aquestes eleccions és Junts per Catalunya”.

 

Marta Madrenas: “Serem la principal veu de Girona al Congrés i Senat, lluitarem per aconseguir la independència de Catalunya i no desaprofitarem cap tribuna per explicar al món que vivim en un Estat espanyol repressor, que només ens dona una opció, la independència”

 

Finalment, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assegurat que Junts per Catalunya anirà a Madrid “a demostrar de què som capaços”. “Serem la principal veu de Girona al Congrés i Senat, lluitarem per aconseguir la independència de Catalunya i no desaprofitarem cap tribuna per explicar al món que vivim en un Estat espanyol repressor, que només ens dona una opció, la independència”, ha sentenciat.

L’acte de Girona ha començat amb un record cap al president Puigdemont i la seva família per la mort del pare del president. Laura Borràs ha recordat que en els dos anys d’exili han mort el germà del conseller Toni Comín i els pares del conseller Lluís Puig i del president Puigdemont: Aquest és el rostre més terrible de la repressió, que un fill no pugui acomiadar el seu pare en l’hora del darrer comiat i que un pare no pugui tenir el seu fill en l’últim adéu. Això no ho oblidarem mai”.

 

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1192189194413789185?s=20

 

Recupera l’acte de Junts per Catalunya a Girona a través del nostre canal de YouTube:

 

 

Girona, 6 de novembre de 2019


 

Darreres notícies

Formacions polítiques i entitats independentistes denuncien que l’Estat espanyol segueix incomplint els dictàmens de l’ONU que exigeixen l’alliberament dels presos polítics un any després de la seva publicació

Els dictàmens van ser fruit d’una acció conjunta i coordinada entre l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i les …

Més informació

Els diputats de Junts per Catalunya han donat un total de 52.600 euros a projectes per fer front a la Covid-19

Els diputats de Junts per Catalunya han donat un total de 52.600 euros a projectes per fer front …

Més informació

Junts per Catalunya aposta per una transformació massiva del sector de l’automòbil i polítiques sòlides que facilitin la innovació i transferència de coneixement

Glòria Freixa demana a l’estat espanyol que escolti les organitzacions internacionals quan adverteixen de la vulneració de drets …

Més informació

Segueix-nos