Notícies

Totes les notícies

Laura Borràs: “Fem una proposta guanyadora al món independentista, que és el que demana el carrer”

La candidata de Junts per Catalunya al Congrés ha recordat la fortalesa d’un grup parlamentari propi dels sobiranistes perquè considera que “a l’Estat espanyol, allò que els fa por és que estiguem units”

La número u de Junts per Catalunya a les properes eleccions al Congrés, Laura Borràs, ha reiterat avui la proposta de fer un grup parlamentari propi a la cambra baixa espanyola amb totes les forces independentistes. “Fem una proposta guanyadora que ens doni veu i força, que ens permeti ser més útils pels interessos dels catalans, perquè és el clam que recollim del carrer”, ha assegurat Borràs, que ha afegit que “hem de ser capaços d’escoltar-lo, recollir-lo i traslladar-lo a l’acció política”. La candidata ha lamentat el rebuig de la CUP a la proposta i la no resposta per part d’Esquerra Republicana, però ha insistit: “Qui podria dir que no a treballar per l’amnistia, l’autodeterminació i la independència?”.

 

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1192043133313249281?s=20

 

Borràs també ha criticat les paraules del president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que ha assegurat aquest matí que ja estan treballant per fer tornar el president Puigdemont. “Pedro Sánchez ha certificat avui la defunció de la separació de poders a Espanya, cosa que nosaltres ja havíem advertit”, ha assenyalat Borràs. “La ministra de justícia havia dit que la fiscalia era una línia vermella per fer veure que es preservava la separació de poders, però avui s’ha certificat que la separació és inexistent”, ha continuat.

Laura Borràs ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació després de visitar les obres de l’estació de Renfe de la Sagrera, acompanyada del conseller Damià Calvet, que ha criticat que encara no estiguin acabades. “Els veïns de Sant Andreu l’anomenen ‘el forat de la vergonya’. Jo afegiria que és un forat a la dignitat dels catalans, perquè fa molts anys que l’estat espanyol ens maltracta i incompleix allò acordat en benefici de les persones i l’economia del país”, ha lamentat el conseller.

Calvet també ha denunciat “el dèficit fiscal, en infraestructures i l’incompliment de la disposició addicional tercera” que “castiga tots els catalans i catalanes, siguin o no independentistes, en un context d’emergència climàtica quan necessitem més que mai inversions en infraestructures i transport públic”.

 

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1192039364672532480?s=20

 

Precisament aquest matí, Junts per Catalunya ha dut a terme una acció a les estacions de Renfe de Terrassa, Sabadell, Cabrera de Mar, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels, Molins de Rei, Granollers, Hospitalet, Badalona, Sants, Passeig de Gràcia, Fabra i Puig i la Sagrera per denunciar la manca d’inversions de l’estat espanyol a Rodalies i els incompliments reiterats de totes les partides pressupostades.

 

Recupera les fotografies de l’atenció a mitjans de la candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, a través del nostre canal de Flickr:

 

Roda de premsa de Laura Borràs i el conseller Calvet a la Sagrera (6-11-2019)

 

Barcelona, 6 de novembre de 2019


 

Darreres notícies

Formacions polítiques i entitats independentistes denuncien que l’Estat espanyol segueix incomplint els dictàmens de l’ONU que exigeixen l’alliberament dels presos polítics un any després de la seva publicació

Els dictàmens van ser fruit d’una acció conjunta i coordinada entre l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i les …

Més informació

Els diputats de Junts per Catalunya han donat un total de 52.600 euros a projectes per fer front a la Covid-19

Els diputats de Junts per Catalunya han donat un total de 52.600 euros a projectes per fer front …

Més informació

Junts per Catalunya aposta per una transformació massiva del sector de l’automòbil i polítiques sòlides que facilitin la innovació i transferència de coneixement

Glòria Freixa demana a l’estat espanyol que escolti les organitzacions internacionals quan adverteixen de la vulneració de drets …

Més informació

Segueix-nos