Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya torna a demanar una comissió d’investigació al Senat pel projecte Castor  

JxCAT, ERC-EH i Esquerra Conferedal registren a la Cambra Alta la creació d’una comissió per “investigar els fets, recuperar els diners i depurar responsabilitats polítiques, tècniques i econòmiques”

 

El portaveu de Junts per Catalunya al Senat, Josep Lluís Cleries, ha anunciat aquest dimecres, juntament amb d’altres formacions polítiques, la petició registrada de creació d’una comissió d’investigació sobre el projecte Castor. L’objectiu és poder “investigar els fets, recuperar els diners i depurar responsabilitats polítiques, tècniques i econòmiques”.

 

Cleries ha demanat analitzar tots els fets: “des del moment en què un govern socialista va autoritzar el projecte fins el que està passant ara, que es retornen els favors prestats”. “Volem que els ciutadans i ciutadanes sàpiguen que va passar, què es va pagar i qui se’n va beneficiar”, ha afegit. A més a més, ha demanat públicament a la Mesa i a la Presidència del Senat que porti al Ple aquesta sol·licitud per debatre-la i votar-la perquè “últimament la tendència de la Mesa d’aquest Senat és jutjar i apartar sol·licituds com la d’investigar el rei emèrit

 

 

 

 

Madrid

1 de juliol de 2020

Darreres notícies

Elsa Artadi: “El 14-F hem d’assegurar unes eleccions amb les millors garanties sanitàries, que tothom pugui votar i que la informació arribi a tots els electors”

Junts per Catalunya aposta per una reducció del cost de la campanya electoral: “Els partits polítics hem de …

Més informació

Albert Batet reclama més recursos per Catalunya i apel·la a la responsabilitat individual per fer front a la crisi, perquè “retrocedir, no és una opció”

El president del Grup parlamentari sosté que “el problema no és el ‘dumping’ fiscal’, és el dèficit fiscal. …

Més informació

Junts per Catalunya remarca la importància del sector químic al sud de Catalunya i demana fer compatible aquesta indústria amb el futur, la salut i seguretat del territori

Albert Batet apel·la a la responsabilitat col·lectiva per no fer passes enrere en la lluita contra la Covid: …

Més informació

Segueix-nos