Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya recorda els presos polítics i exiliats durant la diada de Sant Jordi

Laura Borràs apel·la al pacifisme de la jornada i convida Pedro Sánchez a participar a la festa “del civisme, de la transversalitat i el diàleg” i l’insta a abandonar la idea que a Catalunya “hi ha un problema de convivència”

Junts per Catalunya ha denunciat que de nou se celebri un Sant Jordi amb presos polítics i exiliats, i ha tingut un record especial pels Jordis, en una data assenyalada com la d’avui. En una atenció a mitjans aquest dimarts al matí a Barcelona, la candidata número dos al Congrés per Barcelona, Laura Borràs,  ha convidat Pedro Sánchez a participar a “la festa del civisme, la transversalitat i diàleg”que és la Diada de Sant i l’ha instat a abandonar la idea que a Catalunya “hi ha un problema de convivència”.

Borràs ha lamentat que durant el debat que ahir van mantenir els dirigents dels quatre principals partits polítics a l’estat espanyol es parlés del conflicte polític a Catalunya, però “no hi siguin presents” els partits independentistes. “Aquestes eleccions són sobre Catalunya, perquè mentre hi hagi un conflicte polític, totes les eleccions aniran de Catalunya”. Tot i així, ha volgut remarcar que les properes eleccions del 28-A “no són un plebiscit sobre Pedro Sánchez, sinó entre l’1 d’octubre o el 155”. Borràs ha recordat que el missatge de Junts per Catalunya segueix sent el mateix de sempre, “és el missatge de la seva raó de ser, que és l’1 d’octubre, el de la llista del president Puigdemont el 21-D, i és al voltant de la idea de poder treballar per mantenir allò que vam fer l’1 d’octubre, autodeterminar-nos”. “Aquest és el nostre missatge, el de la unitat, poder treballar per aconseguir junts el que va fer el poble de Catalunya”, ha conclòs.

 

Quan ha estat preguntada sobre l’apel·lació a la mediació internacional que el president Quim Torra ha fet aquest matí durant el seu discurs al Palau de la Generalitat amb motiu de la diada de Sant Jordi, Borràs ha subscrit el que ha dit el president i ha assegurat que “ho farem arreu, a Europa, al Congrés i Senat i als municipis de Catalunya. Aspirem que la nostra veu pugui ser sentida amb força i farem arribar aquest missatge que vol ser silenciat”.

 

 

Barcelona, 23 d’abril de 2019

Darreres notícies

El president Puigdemont crida a concentrar el vot independentista en Junts per Catalunya el 26M: “Haurem de decidir entre 155 o 1 d’octubre; entre repressors o llibertat”

Quim Forn: “No renunciarem, no ens rendirem. El 26-M tenim una gran oportunitat per donar una resposta clara, …

Més informació

Borràs sobre la suspensió de diputats: “Els vots dels ciutadans van portar-los al Congrés i ara l’arquitectura juridicoinstitucional de l’Estat s’encarrega d’apartar-los”

El diputat i advocat Jaume Alonso-Cuevillas ha assegurat que és competència del ple del Congrés decidir sobre la …

Més informació

Artadi; “En Quim Forn no pot ser aquí per malaltia democràtica d’un Estat que permet que hi hagi presos polítics i exiliats”

La candidata número dos de Junts per Catalunya a Barcelona apel·la al vot doblement útil, “doble papereta per …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.