Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya recorda els presos polítics i exiliats durant la diada de Sant Jordi

Laura Borràs apel·la al pacifisme de la jornada i convida Pedro Sánchez a participar a la festa “del civisme, de la transversalitat i el diàleg” i l’insta a abandonar la idea que a Catalunya “hi ha un problema de convivència”

Junts per Catalunya ha denunciat que de nou se celebri un Sant Jordi amb presos polítics i exiliats, i ha tingut un record especial pels Jordis, en una data assenyalada com la d’avui. En una atenció a mitjans aquest dimarts al matí a Barcelona, la candidata número dos al Congrés per Barcelona, Laura Borràs,  ha convidat Pedro Sánchez a participar a “la festa del civisme, la transversalitat i diàleg”que és la Diada de Sant i l’ha instat a abandonar la idea que a Catalunya “hi ha un problema de convivència”.

Borràs ha lamentat que durant el debat que ahir van mantenir els dirigents dels quatre principals partits polítics a l’estat espanyol es parlés del conflicte polític a Catalunya, però “no hi siguin presents” els partits independentistes. “Aquestes eleccions són sobre Catalunya, perquè mentre hi hagi un conflicte polític, totes les eleccions aniran de Catalunya”. Tot i així, ha volgut remarcar que les properes eleccions del 28-A “no són un plebiscit sobre Pedro Sánchez, sinó entre l’1 d’octubre o el 155”. Borràs ha recordat que el missatge de Junts per Catalunya segueix sent el mateix de sempre, “és el missatge de la seva raó de ser, que és l’1 d’octubre, el de la llista del president Puigdemont el 21-D, i és al voltant de la idea de poder treballar per mantenir allò que vam fer l’1 d’octubre, autodeterminar-nos”. “Aquest és el nostre missatge, el de la unitat, poder treballar per aconseguir junts el que va fer el poble de Catalunya”, ha conclòs.

 

Quan ha estat preguntada sobre l’apel·lació a la mediació internacional que el president Quim Torra ha fet aquest matí durant el seu discurs al Palau de la Generalitat amb motiu de la diada de Sant Jordi, Borràs ha subscrit el que ha dit el president i ha assegurat que “ho farem arreu, a Europa, al Congrés i Senat i als municipis de Catalunya. Aspirem que la nostra veu pugui ser sentida amb força i farem arribar aquest missatge que vol ser silenciat”.

 

 

Barcelona, 23 d’abril de 2019

Darreres notícies

L’abstenció dels Comuns a la proposta d’Òmnium per revocar l’ús del Palauet Albéniz a la Casa Reial impedeix que s’aprovi la proposició de JuntsxCat que ho demanava

La cap del Grup de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, defensava aquesta iniciativa a la Comissió …

Més informació

El Govern Colau rebutja la proposta de JuntsxCat per impulsar la reforma de La Rambla i manté el bloqueig al projecte

El portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, lamenta el vot contrari de Comuns i PSC …

Més informació

Junts per Catalunya rebutja el decret digital del Govern espanyol i assegura que treballarà per defensar i mantenir intactes del drets digitals dels ciutadans

El Parlament ha manifestat el seu suport a la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals …

Més informació

Segueix-nos