Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya insta el govern espanyol a assegurar els permisos retribuïts als pares i mares que tinguin fills en quarantena

Eduard Pujol defensa la indústria de l’automòbil a Catalunya i destaca el compromís del Govern amb el sector

Francesc Ten remarca el compromís de Junts per Catalunya de declarar la Cultura com un servei essencial: “La cultura és segura i necessària i ha d’estar en el catàleg de serveis bàsics”

 

Ple del Parlament (9/9/20)

 

Junts per Catalunya insta el govern espanyol a assegurar els permisos retribuïts als pares i mares que hagin de tenir cura de fills amb quarantena, amb la mirada posada en l’inici del nou curs escolar la setmana vinent i la tornada a l’escola dels 1,6 milions d’alumnes a Catalunya. El president del Grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat a les famílies remarcant la tasca del Govern al capdavant de la gestió: “L’executiu ha fet els deures”. Finalment el president ha agraït col·laboració cívica i conscient de la ciutadana i l’esforç de la comunitat educativa per fer possible aquest inici escolar i ha remarcat que gràcies a això “es podran obrir les escoles amb seguretat i amb garanties per als alumnes”.

 

Recupera les intervencions del president de la Generalitat Quim Torra i el president del Grup parlamentari Albert Batet a través del nostre canal de YouTube:

 

 

 

Aposta per la indústria automobilística

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha defensat la indústria automobilística de Catalunya i ha remarcat la preocupació per la situació del sector amb el cas de la Nissan i els recents tancaments anunciats de fàbriques d’empreses com Robert Bosch o Saint-Gobain. Tot i així, el portaveu de Junts per Catalunya ha destacat el compromís del Govern amb el sector: “El pla de suport a la indústria de la mobilitat i l’automoció és una prova d’aquesta voluntat. Tenim una xarxa d’investigació molt potent, amb talent, expertesa, intel·ligència. Tenim la universitat, l’I+D que s’ha generat i la qualitat de tota la indústria auxiliar”.

 

Recupera la intervenció del portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, a través del nostre canal de YouTube:

 

 

La cultura com a servei essencial

El diputat de Junts per Catalunya, Francesc Ten, ha destacat l’important paper que ha tingut la cultura durant el confinament, però ha lamentat que hagi estat un dels sectors que més ha patit els efectes de la covid-19. “Cal que ens plantegem protegir, assegurar, blindar l’activitat cultural”, ha dit i ha seguit reafirmant el compromís de Junts per Catalunya de declarar la cultura i els equipaments culturals com a serveis essencials. “La cultura és segura i necessària i ha d’estar en el catàleg de serveis bàsics que els ciutadans han de poder gaudir amb totes les garanties sanitàries”, ha dit finalment.

 

 

Barcelona, 9 de setembre de 2020


 

Darreres notícies

Junts per Catalunya no veu en l’indult una solució al conflicte polític sinó l’exercici del dret d’autodeterminació i l’amnistia

Albert Batet: “És insòlit que al segle XXI un president pugui der inhabilitat per defensar la democràcia i …

Més informació

Albert Batet: “La causa contra el president Torra és una nova mostra de la decadència de la democràcia espanyola”  

El president del Grup parlamentari denuncia que la justícia espanyola actuï de forma “desproporcionada, abusiva i amb una …

Més informació

Cleries retreu a Govern espanyol que parli de memòria democràtica i diàleg mentre l’Estat practica persecució política

“Volen reparar el passat fosc de la guerra civil i la dictadura franquista, cosa que és imprescindible, però …

Més informació

Segueix-nos