Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya destaca que Barcelona ja té el govern que Manuel Valls volia

Jordi Martí, regidor del Grup Municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, assenyala que el govern dels ‘comuns’ i el PSC neix d’una clara desconfiança i afegeix que des de Junts per Catalunya “tindrem mà estesa i voluntat de diàleg en grans qüestions de ciutat”

 

Junts per Catalunya destaca que Barcelona ja té el govern que Manuel Valls volia. Jordi Martí, regidor del Grup Municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, assenyala que el govern dels ‘comuns’ i el PSC neix d’una clara desconfiança i afegeix que des de Junts per Catalunya “tindrem mà estesa i voluntat de diàleg en grans qüestions de ciutat”.

 

Aquest matí l’alcaldessa Ada Colau, i el president del grup municipal del PSC, Jaume Collboni, han presentat l’Acord d’Esquerres per al Govern de Barcelona,  Jordi Martí ha fet una primera valoració de l’acord i ha afirmat que aquest govern és fruit de les decisions que van prendre en el seu moment, avalades per Manuel Valls, tenim el govern que Manuel Valls i la seva plataforma política han volgut que tinguéssim”.

 

El regidor Martí ha assenyalat que els grups del govern, BComú i PSC, hauran de demostrar la seva confiança, perquè el govern “neix d’una clara desconfiança, que té origen en el trencament de l’anterior govern amb l’expulsió del PSC per part del BComú” i ha afegit  “quan un necessita dir moltes vegades que vol ser un govern cohesionat, unit i fort, segurament no ho és”.

 

Jordi Martí ha afirmat que des de Junts per Catalunya, “volem que l’ajuntament funcioni, que la ciutat tiri endavant, i que els discursos es transformin en fets concrets i avenços reals. Exercirem una oposició responsable i agafem guant llençat per Colau i Collboni de mantenir consens amb la resta de grups; tenen una ocasió d’or per demostrar que són creïbles i sincers en aquesta voluntat d’entesa  diàleg: negociar, i si pot ser acceptar, els plantejaments de la  majoria dels grups de l’oposició que ahir vam demanar millors condicions i recursos per fer la nostra feina”.

 

Martí també ha expressat la seva preocupació no només per la desconfiança inicial de les dues forces polítiques, també perquè en l’acord “s’obvien la majoria de discrepàncies ideològiques i de programa electoral entre les dues forces”. El regidor ha remarcat que no se sap com s’acabaran gestionant la ciutat, en qüestions importants per Barcelona, com el model d’urbanisme, el  top manta, el turisme, el comerç, la seguretat; en aquest sentit ha destacat que, per fi, es doni a la seguretat la importància que té, i ha afegit que el fet de situar dins el govern un tinent d’alcalde responsable de Seguretat és una “declaració que fan Comuns del fracàs de la gestió de la seguretat i de la prevenció a Barcelona durant el passat mandat. Esperem que ara es reverteixi la mala gestió feta”.

 

“Hi ha moltes incògnites, molts interrogants, han de demostrar que han recuperat la confiança; per part de Junts per Catalunya, mà estesa i voluntat de diàleg de negociació i de  consens en grans qüestions de ciutat”, ha finalitzat Martí.

 

 

 

 

Barcelona, 10 de juliol de 2019

Darreres notícies

Borràs: “El sentit del vot a la investidura vindrà determinat per la proposta que hem de votar, que no sabem encara si és un govern del PSOE en coalició amb Podemos o en solitari”

La portaveu de JxCat al Congrés ha dit que escoltaran “amb atenció” el discurs de Pedro Sánchez i …

Més informació

Martí acusa el grup de C’s d’incompetència, mala fe i desconeixement del marc legal quan demana a l’Ajuntament la suspensió de Forn com a regidor

El regidor Jordi Martí afirma que el president del grup de Junts per Catalunya té els seus drets …

Més informació

Junts per Catalunya considera un “escàndol d’abast nacional i internacional” les últimes informacions sobre els atemptats del 17A i exigeix transparència i màxima informació al govern espanyol

El president de la Comissió d’investigació, Jordi Munell, torna a demanar que compareguin els 15 responsables de l’Estat …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.