Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya demanarà la prohibició de les pilotes de goma a tot l’Estat espanyol

Laura Borràs mostra el seu suport als detinguts el passat 23 de setembre i els detinguts de les últimes setmanes: “Denunciem la conculcació dels seus drets i el seu empresonament preventiu, que és desmesurat”

Junts per Catalunya demanarà la prohibició de les pilotes de goma a tot l’Estat espanyol després que les forces de seguretat espanyoles les hagin utilitzat durant els aldarulls d’aquestes últimes setmanes, encara que la Generalitat en prohibís el seu ús per part dels Mossos. “Hem de fer que aquesta prohibició sigui efectiva per a tots els cossos policials i això passa per promoure la prohibició d’aquesta arma a tot l’Estat espanyol”, ha sentenciat la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, en una roda de premsa al Parlament aquest dilluns al matí.

 

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1188825094187094017?s=20

 

Borràs ha criticat les declaracions del Ministre de l’Interior espanyol, en què considerava que la violència a Catalunya tenia més impacte que la del País Basc. Volem denunciar la indecència del ministre Marlaska que troba més greus les mobilitzacions cíviques, pacífiques i democràtiques que tenen lloc a Catalunya, que l’acció d’una banda armada que va provocar més de 800 morts”, ha dit.

D’altra banda, la portaveu ha traslladat el suport als detinguts que hi ha hagut al llarg d’aquestes dues setmanes així com els detinguts el passat el 23 de setembre: “Denunciem la conculcació dels seus drets i el seu empresonament preventiu, que és desmesurat”. “Com a garants de drets que som i volem ser, denunciem, una vegada més, l’ús injustificat i abusiu d’aquests mètodes”, ha conclòs.

 

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1188824520506916867?s=20

 

Pots recuperar la roda de premsa de la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, i el portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol, a través del nostre canal de YouTube:

 

 

Barcelona, 28 d’octubre de 2019


 

Darreres notícies

L’abstenció dels Comuns a la proposta d’Òmnium per revocar l’ús del Palauet Albéniz a la Casa Reial impedeix que s’aprovi la proposició de JuntsxCat que ho demanava

La cap del Grup de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, defensava aquesta iniciativa a la Comissió …

Més informació

El Govern Colau rebutja la proposta de JuntsxCat per impulsar la reforma de La Rambla i manté el bloqueig al projecte

El portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, lamenta el vot contrari de Comuns i PSC …

Més informació

Junts per Catalunya rebutja el decret digital del Govern espanyol i assegura que treballarà per defensar i mantenir intactes del drets digitals dels ciutadans

El Parlament ha manifestat el seu suport a la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals …

Més informació

Segueix-nos