Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya demanarà la prohibició de les pilotes de goma a tot l’Estat espanyol

Laura Borràs mostra el seu suport als detinguts el passat 23 de setembre i els detinguts de les últimes setmanes: “Denunciem la conculcació dels seus drets i el seu empresonament preventiu, que és desmesurat”

Junts per Catalunya demanarà la prohibició de les pilotes de goma a tot l’Estat espanyol després que les forces de seguretat espanyoles les hagin utilitzat durant els aldarulls d’aquestes últimes setmanes, encara que la Generalitat en prohibís el seu ús per part dels Mossos. “Hem de fer que aquesta prohibició sigui efectiva per a tots els cossos policials i això passa per promoure la prohibició d’aquesta arma a tot l’Estat espanyol”, ha sentenciat la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, en una roda de premsa al Parlament aquest dilluns al matí.

 

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1188825094187094017?s=20

 

Borràs ha criticat les declaracions del Ministre de l’Interior espanyol, en què considerava que la violència a Catalunya tenia més impacte que la del País Basc. Volem denunciar la indecència del ministre Marlaska que troba més greus les mobilitzacions cíviques, pacífiques i democràtiques que tenen lloc a Catalunya, que l’acció d’una banda armada que va provocar més de 800 morts”, ha dit.

D’altra banda, la portaveu ha traslladat el suport als detinguts que hi ha hagut al llarg d’aquestes dues setmanes així com els detinguts el passat el 23 de setembre: “Denunciem la conculcació dels seus drets i el seu empresonament preventiu, que és desmesurat”. “Com a garants de drets que som i volem ser, denunciem, una vegada més, l’ús injustificat i abusiu d’aquests mètodes”, ha conclòs.

 

https://twitter.com/JuntsXCat/status/1188824520506916867?s=20

 

Pots recuperar la roda de premsa de la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, i el portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol, a través del nostre canal de YouTube:

 

 

Barcelona, 28 d’octubre de 2019


 

Darreres notícies

Junts per Catalunya reclama al Govern espanyol que prohibeixi l’ús de pilotes de goma per part de les forces i cossos de seguretat de l’Estat

Els grups parlamentaris de Junts per Catalunya al Congrés i al Senat volen obrir el debat sobre l’ús …

Més informació

Declaració Institucional en defensa de la salut sexual com a part integrant dels drets humans fonamentals i com a contribució a una societat més justa per a totes les persones.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL El dia 14 febrer commemorem el dia Europeu de la Salut sexual. Des de l’any 2003, …

Més informació

Junts per Catalunya exigeix al senador de Vox acusat de violència masclista que entregui la seva acta immediatament

El Grup Parlamentari al Senat no accepta que un presumpte maltractador utilitzi la immunitat parlamentària per a protegir-se …

Més informació

Segueix-nos