Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya celebra que tiri endavant la tramitació de la llei d’ordenació del litoral

El diputat Ferran Roquer analitza els reptes de futur del turisme i pregunta al Govern les polítiques que es duran a terme per fer-hi front

El projecte de llei d’ordenació del litoral continuarà la seva tramitació després que al ple del Parlament no s’hagin presentat esmenes a la totalitat a la proposta que ha exposat el Govern. La portaveu adjunta de Junts per Catalunya, Gemma Geis, ha celebrat que la llei comenci a treballar i  n’ha destacat els seus principals objectius, com són la preservació de les zones costaneres, la preservació dels ecosistemes costaners i els seus paisatges i prevenir els efectes dels riscos naturals i el canvi climàtic. En aquesta línia, la diputada ha assegurat que és una llei que necessita les seves pròpies competències, sense limitacions.

Els reptes de futur del turisme

El diputat de Junts per Catalunya, Ferran Roquer, ha analitzat els reptes de futur del turisme, com la seguretat, el creixement del volum de turistes, els canvis sociodemogràfics o els avenços tecnològics. En aquesta línia, ha destacat la governança del sector com un dels reptes més importants que haurà d’afrontar el Govern, on hi hauran de confluir els sectors privats, l’administració, la ciutadania i els mateixos turistes. Per això ha reclamat un model de governança amb uns rols ben definits, amb uns objectius clars i amb polítiques coherents, participatives, responsables i marcs legislatius senzills.

Reestructuració dels impostos cedits

El portaveu de Junts per Catalunya, Eusebi Campdepadrós, ha urgit la necessitat d’ordenar la normativa dels impostos cedits, que suposen un 99,36% del total dels ingressos impositius de l’administració de la Generalitat. En aquesta línia ha defensat l’esforç fiscal dels catalans i ha denunciat especialment el dèficit fiscal en matèria d’infraestructures. “El dèficit fiscal no ens priva tan sols de diners, sinó de la possibilitat de configurar el nostre futur. És per això que defensem una República catalana”, ha reblat finalment.

 

Barcelona, 6 de febrer de 2019

Darreres notícies

President Puigdemont: “Fem de cada urna un 1 d’Octubre, i omplim-les amb el vot a Junts per Catalunya”

El president Torra reivindica JxCat com els del “sí al diàleg, sí a l’esperit de l’1 d’Octubre i …

Més informació

Laura Borràs: “Cal passar de símbols a accions. Volem legislar en matèria de violència masclista des del Parlament i que les mesures es puguin aplicar”

La número dos de Junts per Catalunya el 28-A ha denunciat que les tres dones mortes per violència …

Més informació

Junts per Catalunya recorda els presos polítics i exiliats durant la diada de Sant Jordi

Laura Borràs apel·la al pacifisme de la jornada i convida Pedro Sánchez a participar a la festa “del …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.