Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya presenta la imatge de campanya i l’eslògan “Puigdemont, el nostre president”

“Puigdemont, el nostre president” és l’eslògan i la imatge de la campanya de Junts per Catalunya a les eleccions del pròxim 21 de desembre. Unes eleccions que “han de permetre restaurar la democràcia i les institucions i continuar treballant amb els mandats democràtics del setembre i de l’1 d’octubre” tal com ha dit Elsa Artadi, la directora de campanya de la candidatura, qui també ha afegit que “aquestes no són unes eleccions per elegir un president, perquè de president ja en tenim“.

En un acte de presentació de la imatge de campanya a Barcelona, després que dissabte passat es fes una primera presentació a Brussel·les al costat del president Puigdemont, Artadi ha ressaltat la transversalitat de la candidatura. “La llista que ha fet el president aglutina gent amb trajectòries molt diferents a nivell polític, vital, professional… transcendeix els partits i volem que la societat catalana s’hi senti reconeguda i reflectida“.

És amb aquesta idea que la candidatura,treballa amb una campanya orientada en ressaltar que “cal votar el president Puigdemont si volem que el president torni a governar; un missatge simple però amb molta càrrega democràtica” ha indicat Artadi i, “en posar en valor la llista transversal, que té com a màxim exponent Jordi Sánchez, però també totes les altres persones, molt diverses, que s’han volgut sumar a la candidatura i mostrar el seu compromís amb el president i amb el país“.

La directora de campanya s’ha mostrat convençuda que el resultat de les eleccions expressaran “amb molta claredat que la societat està amb la democràcia i no amb el 155, a costat del president i no pas de Mariano Rajoy i sobretot expressarà que a Catalunya decideixen els catalans a través de les urnes i de les seves institucions“.

L’eslògan, el crit del carrer

Ramon Piqué, responsable d’imatge i creativitat de la campanya, ha explicat que l’eslògan “Puigdemont, el nostre president“, “és el crit del carrer, som la llista del carrer. Parla del nosaltres, de la gent, del que la gent demana“. Piqué ha recordat que “hi havia un clam per la llista unitària que al final no ha pogut ser però aquesta candidatura és el que més s’hi assembla, perquè és una llista transversal.” En definitiva es tracta de triar “entre Puigdemont o Rajoy i entre democràcia o el 155“.

La cartelleria de campanya compta amb diverses imatges: una amb el president Puigdemont; una altra amb el president Puigdemont i Jordi Sánchez; un cartell amb els caps de llista de cada demarcació; i un altre amb el president, els consellers a l’exili, els que són a presó, Jordi Sánchez i els caps de llista territorials.

Darreres notícies

Nogueras: “La llei de Podem i PSC es carrega el model català de Bombers i les competències de la Generalitat de Catalunya”

L’esmena de Junts busca preservar i protegir el model català de Bombers, únic a l’Estat espanyol i referent …

Més informació

Albert Batet: “Això no va d’un decret o una decisió del TSJC. Va de defensar la salut dels catalans i la democràcia”

Francesc de Dalmases reconeix la gestió d’Interior amb els confinaments del Ripollès i la Cerdanya, però reconeix que …

Més informació

Albert Batet: “Mentre els estats europeus aboquen més recursos i ajudes, apliquen moratòries i excepcions, l’estat espanyol s’amaga darrera la bandera i les vacunes i no assumeix responsabilitats”

El president del grup parlamentari ha emplaçat les forces polítiques que tenen representació a Madrid que reclamin els …

Més informació

Segueix-nos