Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya presenta la imatge de campanya i l’eslògan “Puigdemont, el nostre president”

“Puigdemont, el nostre president” és l’eslògan i la imatge de la campanya de Junts per Catalunya a les eleccions del pròxim 21 de desembre. Unes eleccions que “han de permetre restaurar la democràcia i les institucions i continuar treballant amb els mandats democràtics del setembre i de l’1 d’octubre” tal com ha dit Elsa Artadi, la directora de campanya de la candidatura, qui també ha afegit que “aquestes no són unes eleccions per elegir un president, perquè de president ja en tenim“.

En un acte de presentació de la imatge de campanya a Barcelona, després que dissabte passat es fes una primera presentació a Brussel·les al costat del president Puigdemont, Artadi ha ressaltat la transversalitat de la candidatura. “La llista que ha fet el president aglutina gent amb trajectòries molt diferents a nivell polític, vital, professional… transcendeix els partits i volem que la societat catalana s’hi senti reconeguda i reflectida“.

És amb aquesta idea que la candidatura,treballa amb una campanya orientada en ressaltar que “cal votar el president Puigdemont si volem que el president torni a governar; un missatge simple però amb molta càrrega democràtica” ha indicat Artadi i, “en posar en valor la llista transversal, que té com a màxim exponent Jordi Sánchez, però també totes les altres persones, molt diverses, que s’han volgut sumar a la candidatura i mostrar el seu compromís amb el president i amb el país“.

La directora de campanya s’ha mostrat convençuda que el resultat de les eleccions expressaran “amb molta claredat que la societat està amb la democràcia i no amb el 155, a costat del president i no pas de Mariano Rajoy i sobretot expressarà que a Catalunya decideixen els catalans a través de les urnes i de les seves institucions“.

L’eslògan, el crit del carrer

Ramon Piqué, responsable d’imatge i creativitat de la campanya, ha explicat que l’eslògan “Puigdemont, el nostre president“, “és el crit del carrer, som la llista del carrer. Parla del nosaltres, de la gent, del que la gent demana“. Piqué ha recordat que “hi havia un clam per la llista unitària que al final no ha pogut ser però aquesta candidatura és el que més s’hi assembla, perquè és una llista transversal.” En definitiva es tracta de triar “entre Puigdemont o Rajoy i entre democràcia o el 155“.

La cartelleria de campanya compta amb diverses imatges: una amb el president Puigdemont; una altra amb el president Puigdemont i Jordi Sánchez; un cartell amb els caps de llista de cada demarcació; i un altre amb el president, els consellers a l’exili, els que són a presó, Jordi Sánchez i els caps de llista territorials.

Darreres notícies

Junts per Catalunya aconsegueix l’aprovació al Congrés de la ‘motxilla austríaca’ per acabar amb la dualitat del mercat de treball

Un error de Podemos permet tirar endavant l’esmena de JxCAT a la comissió de reconstrucció El Congrés ha …

Més informació

La Comissió de Reconstrucció aprova una esmena de Junts per Catalunya perquè les Corporacions Locals puguin utilitzar els superàvits i romanents de tresoreria per la crisi de la Covid-19

Tots els grups excepte el PSOE han donat llum verda a l’esmena, que també inclou la no aplicació …

Més informació

El Parlament insta el Govern a crear un fons extraordinari pel món local per pal·liar els efectes de la Covid-19, a proposta de Junts per Catalunya

Altres propostes de Junts per Catalunya aprovades pel ple també reconeixen la feina de la societat civil i …

Més informació

Segueix-nos