Notícies

Totes les notícies

Junts per Catalunya presenta la imatge de campanya i l’eslògan “Puigdemont, el nostre president”

“Puigdemont, el nostre president” és l’eslògan i la imatge de la campanya de Junts per Catalunya a les eleccions del pròxim 21 de desembre. Unes eleccions que “han de permetre restaurar la democràcia i les institucions i continuar treballant amb els mandats democràtics del setembre i de l’1 d’octubre” tal com ha dit Elsa Artadi, la directora de campanya de la candidatura, qui també ha afegit que “aquestes no són unes eleccions per elegir un president, perquè de president ja en tenim“.

En un acte de presentació de la imatge de campanya a Barcelona, després que dissabte passat es fes una primera presentació a Brussel·les al costat del president Puigdemont, Artadi ha ressaltat la transversalitat de la candidatura. “La llista que ha fet el president aglutina gent amb trajectòries molt diferents a nivell polític, vital, professional… transcendeix els partits i volem que la societat catalana s’hi senti reconeguda i reflectida“.

És amb aquesta idea que la candidatura,treballa amb una campanya orientada en ressaltar que “cal votar el president Puigdemont si volem que el president torni a governar; un missatge simple però amb molta càrrega democràtica” ha indicat Artadi i, “en posar en valor la llista transversal, que té com a màxim exponent Jordi Sánchez, però també totes les altres persones, molt diverses, que s’han volgut sumar a la candidatura i mostrar el seu compromís amb el president i amb el país“.

La directora de campanya s’ha mostrat convençuda que el resultat de les eleccions expressaran “amb molta claredat que la societat està amb la democràcia i no amb el 155, a costat del president i no pas de Mariano Rajoy i sobretot expressarà que a Catalunya decideixen els catalans a través de les urnes i de les seves institucions“.

L’eslògan, el crit del carrer

Ramon Piqué, responsable d’imatge i creativitat de la campanya, ha explicat que l’eslògan “Puigdemont, el nostre president“, “és el crit del carrer, som la llista del carrer. Parla del nosaltres, de la gent, del que la gent demana“. Piqué ha recordat que “hi havia un clam per la llista unitària que al final no ha pogut ser però aquesta candidatura és el que més s’hi assembla, perquè és una llista transversal.” En definitiva es tracta de triar “entre Puigdemont o Rajoy i entre democràcia o el 155“.

La cartelleria de campanya compta amb diverses imatges: una amb el president Puigdemont; una altra amb el president Puigdemont i Jordi Sánchez; un cartell amb els caps de llista de cada demarcació; i un altre amb el president, els consellers a l’exili, els que són a presó, Jordi Sánchez i els caps de llista territorials.

Darreres notícies

Jordi Martí: “l’examen a la seguretat en el primer semestre del nou Govern Colau segueix sent un suspens; el balanç negatiu de l’anterior mandat pesa com una llosa”

El Portaveu del Grup de Junts per Catalunya defensa a la Comissió de Presidència una proposició, aprovada per …

Més informació

JuntsxCat aconsegueix l’acord unànime a l’Ajuntament per instar el Govern Colau a reclamar al de Sánchez la millora integral de Rodalies, i acabar el corredor Mediterrani i els accessos ferroviaris al Port

  El Portaveu del Grup de Junts per Catalunya, Jordi Martí, defensa aquesta Proposició a la Comissió d’Urbanisme …

Més informació

JuntsxCat pacta amb el Govern Colau que eliminarà el risc per proximitat d’amiant de cinc escoles de l’Eixample i Sant Andreu abans d’iniciar el curs que ve

A la Comissió de Drets Socials de l’Ajuntament, el Grup de Junts per Catalunya arrenca també a l’executiu …

Més informació

Segueix-nos