Notícies

Totes les notícies

Gemma Geis: “Les polítiques digitals són una política social del segle XXI”

La portaveu adjunta sosté que un govern que impulsa polítiques digitals garanteix drets com el lliure desenvolupament de la persona o la cohesió social i la igualtat d’oportunitats

El Parlament reprova el govern espanyol en l’autorització de la venda d’armes a l’Aràbia Saudita

La portaveu adjunta de Junts per Catalunya, Gemma Geis, ha defensat la necessitat d’impulsat i donar suport al Pacte Nacional per la Societat Digital, signada per diferents institucions i entitats per impulsar accions que situïn Catalunya com a referent internacional davant els reptes de la revolució digital. Geis ha remarcat que l’impuls de les polítiques digitals “és una política social del segle XXI” que garanteix el dret a lliure desenvolupament de la persona, el seu dret d’accés a la fibra òtica, i la cohesió social i la igualtat d’oportunitats. També ha sostingut que evita l’escletxa digital i garanteix l’equilibri territorial. Per tot això, la portaveu adjunta veu en el que ja es coneix com la quarta revolució industrial “una oportunitat”, perquè Catalunya és “un país amb tradició innovadora, transformadora que s’ha caracteritzat sempre perquè el millor actiu és la seva gent”. “És una necessitat més que discrimina si no se’n disposa i aquest pacte sorgeix de l’acció de situar al centre de l’acció de govern tots els ciutadans i ciutadanes”, ha conclòs.

 

Junts per Catalunya contra la repressió

El ple del Parlament de dijous a la tarda ha rebutjat la moció de Ciudadanos sobre el tracte dispensat als interns dels centres penitenciaris catalans, que el vicepresident primer de la Mesa, Josep Costa, ha considerat que és una moció ens diu que “hi ha uns presos per als quals estar a la presó és un privilegi”. “En realitat qui tracta els presos de manera injusta, de manera venjativa, és la justícia espanyola”, ha reblat Costa, que ha seguit apuntant que “aquesta justícia desprestigiada davant la societat i davant el món. Un estat que ja s’ha posat, en aquest tema, al nivell de Turquia”. Finalment, Costa s’ha dirigit al grup parlamentari de Ciudadanos i els ha emplaçat a “reflexionar” i a abandonar la repressió.

 

El Parlament reprova l’estat espanyol en la venda d’armes a l’Aràbia Saudita

El ple del Parlament ha aprovat una moció del grup republicà en què es rebutjava la decisió del govern espanyol per l’autorització de l’exportació d’armes a l’Aràbia Saudita. “Lamentem que l’Estat espanyol a escala nacional, però també a escala internacional, sigui part del problema i no pas part de la solució”, ha dit el diputat de Junts per Catalunya, Francesc de Dalmases, que ha seguit assegurant que davant aquest fent “el Parlament de Catalunya ha de respondre  amb un discurs de drets humans, de democràcia i de civisme enfront dels que entre dignitat i vida, trien bombes i mort”.

 

 

Barcelona, 22 de novembre de 2018

Darreres notícies

President Puigdemont: “Fem de cada urna un 1 d’Octubre, i omplim-les amb el vot a Junts per Catalunya”

El president Torra reivindica JxCat com els del “sí al diàleg, sí a l’esperit de l’1 d’Octubre i …

Més informació

Laura Borràs: “Cal passar de símbols a accions. Volem legislar en matèria de violència masclista des del Parlament i que les mesures es puguin aplicar”

La número dos de Junts per Catalunya el 28-A ha denunciat que les tres dones mortes per violència …

Més informació

Junts per Catalunya recorda els presos polítics i exiliats durant la diada de Sant Jordi

Laura Borràs apel·la al pacifisme de la jornada i convida Pedro Sánchez a participar a la festa “del …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.