Notícies

Totes les notícies

Elsa Artadi: “Treballarem per a la reducció de les desigualtats a Barcelona; el seu desenvolupament sostenible i la governança horitzontal”

L’encara consellera, que serà la número dos de la llista de Junts per Catalunya a Barcelona que encapçala Joaquim Forn, afirma que “té tot el sentit que un pres polític encapçali la candidatura”, i afegeix que “seré allà on ell no pugui arribar i l’acompanyaré en aquest projecte per fer la millor Barcelona”

 

Elsa Artadi ha assegurat avui que “treballarem per a la reducció de les desigualtats a Barcelona; el seu desenvolupament sostenible i la governança horitzontal”. L’encara consellera Artadi, que serà la número dos de la llista de Junts per Catalunya a Barcelona que encapçala Joaquim Forn, ha afirmat que “té tot el sentit que un pres polític encapçali la candidatura”, i ha afegit que “ seré allà on ell no pugui arribar i l’acompanyaré en aquest projecte per fer la millor Barcelona”.

 

Des de les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, a Montjuïc, Elsa Artadi, acompanyada de l’esposa de Joaquim Forn, Laura Masvidal,  i de Neus Munté, ha ofert avui una roda de premsa sobre la candidatura de Junts per Catalunya a Barcelona, que encapçala Joaquim Forn per a les properes eleccions municipals a l’Ajuntament.

 

Laura Masvidal ha afirmat que la campanya serà molt estranya, “no és fàcil amb en Joaquim sent jutjat al Tribunal Suprem acusat injustament”, però ha destacat que ell “té esperança, il·lusió i compromís amb el projecte per Barcelona”. Tot seguit ha llegit una carta d’en Joaquim Forn (vegeu document adjunt), escrita des de la presó de Soto del Real. En la seva missiva, Forn referma el seu “compromís amb la meva ciutat i amb la seva gent per fer possible un projecte guanyador que ens permeti fer el canvi a l’Ajuntament de la capital de Catalunya”. El candidat assenyala que el projecte que encapçala no és un projecte personal, i afegeix que tant ell, com Neus Munté, “tenen el compromís de fer possible una candidatura transversal, oberta, més enllà de les sigles dels partits, amb capacitat de diàleg i de crear complicitats amb tots els sectors i sensibilitats de la ciutat. Forn celebra l’anunci de la  incorporació a la candidatura de Junts per Catalunya a Barcelona de la consellera Elsa Artadi, al segon lloc de la llista, de qui destaca la seva “preparació, capacitat de treball, solvència i modernitat” que reforça la clara voluntat de ser l’opció guanyadora, l’opció de govern.

 

Elsa Artadi ha agraït a Laura Masvidal la seva presència a l’acte i per “portar-nos les paraules del Quim”, que avui fa 494 dies que és a la presó. Artadi ha afirmat que el projecte, al que s’ha incorporat com a número dos, està “absolutament impregnat de la voluntat, el pensament i la manera de ser del Quim Forn, que no podrà viure una campanya normal malgrat tenir els seus drets polítics intactes”, perquè hi ha un “estat que és incapaç de resoldre els problemes polítics fent política”.

 

Artadi ha afirmat que entén la participació política com una expressió de compromís, “la paraula compromís pren un relleu especial en aquests moments transcendentals i en Quim Forn és un exemple d’aquest compromís”. La candidata ha afirmat que “seré allà on ell no pugui arribar. M’incorporo a la candidatura de Quim Forn a l’alcaldia de Barcelona i l’acompanyaré en aquest projecte per fer la millor Barcelona”. La candidata ha remarcat que Barcelona sempre ha estat una ciutat defensora dels drets, les llibertats i les causes justes i per tant, “que “un pres polític encapçali la candidatura, té tot el sentit”.

 

Elsa Artadi ha destacat que el model de ciutat que defensa la seva candidatura ha d’estar absolutament alineat amb l’assoliment de tres objectius bàsics: “la reducció de les desigualtats; el desenvolupament sostenible i la governança horitzontal”. “Aquest és el compromís de la candidatura, d’en Quin Forn, de la Neus  Munté, el meu i de tants d’altres”, ha dit.

 

Per a Artadi, cal fer un canvi urgent de govern, “aquests darrers quatre anys no hem vist la millor Barcelona, hi ha una crisi de gestió municipal”, i ha afegit que “no val dir que vols acollir i que  tancaràs el CIE i no tancar-lo, o dir que vols defensar el dret a decidir i no moure un dit per l’1-O, o dir que el dret a l’habitatge és un dret i alhora confrontar administracions “, ha retret Artadi.

 

Per afrontar els reptes de Barcelona cal fer-ho de manera col·lectiva, “el nostre no és un projecte personalista. No és el projecte de Quim Forn”. “Aquest no és el projecte d’Elsa Artadi”, i per això ha afegit que “treballem una llista electoral que suma complicitats i matisos, experiència i coneixement, una llista de confluència, que creu en la diversitat en el consens i el diàleg, que creu en escoltar. Una candidatura perquè Barcelona recuperi l’ambició i el rigor al capdavant de la nostra ciutat”.

 

El convenciment de que el futur passa per les ciutats ha estat també el que ha fet decidir Artadi a fer el pas: “hem de treballar per promoure ciutats democràtiques i participatives, on les ciutadanes i els ciutadans deixin de ser espectadors per convertir-se en actors”.

 

“Cal recuperar el temps perdut. Barcelona reuneix totes les capacitats i possibilitats per poder afrontar qualsevol repte que se’ns presenti”. “Us demanem confiança per fer la ciutat per tots i mai contra ningú”, ha conclòs Elsa Artadi.

Darreres notícies

Junts per Catalunya no veu en l’indult una solució al conflicte polític sinó l’exercici del dret d’autodeterminació i l’amnistia

Albert Batet: “És insòlit que al segle XXI un president pugui der inhabilitat per defensar la democràcia i …

Més informació

Albert Batet: “La causa contra el president Torra és una nova mostra de la decadència de la democràcia espanyola”  

El president del Grup parlamentari denuncia que la justícia espanyola actuï de forma “desproporcionada, abusiva i amb una …

Més informació

Cleries retreu a Govern espanyol que parli de memòria democràtica i diàleg mentre l’Estat practica persecució política

“Volen reparar el passat fosc de la guerra civil i la dictadura franquista, cosa que és imprescindible, però …

Més informació

Segueix-nos