Notícies

Totes les notícies

El president Puigdemont reivindica Junts per Catalunya com un espai “sòlid que ha vingut a fer política”

Junts per Catalunya tanca un cicle electoral de quatre comicis en què s’ha consolidat la proposta política 

Després de les eleccions municipals Junts per Catalunya inicia un període de negociacions per prioritzar els ajuntaments independentistes

Junts per Catalunya ha realitzat una roda de premsa per valorar els resultats de les eleccions l’endemà dels comicis municipals i europeus del 26-M. El president Puigdemont ha reivindicat l’espai de Junts per Catalunya com un espai “sòlid que ha vingut a fer política”, que és present al Govern, al Parlament de Catalunya, que té representats als ajuntaments, al Congrés i al Senat i que ha guanyat les eleccions al Parlament Europeu “amb claredat”.

 

“L’espai de Junts per Catalunya és un espai sòlid que ha vingut a fer política”

 

Carles Puigdemont ha destacat el lideratge “clar que representa Junts per Catalunya a l’exili”i ha considerat que amb els resultats obtinguts a les eleccions al Parlament Europeu “tenim la possibilitat de liderar la veu de Catalunya a Europa”. És per això que el president ha volgut destacar que el“poble de Catalunya no falla mai  i ha enviat un missatge de no rendició a Europa”.  El president Puigdemont ha assegurat que des de l’exili “s’ha posat en marxa”la maquinària per començar a treballar per “avançar en la unitat estratègica de l’independentisme, que serà indispensable per afrontar els reptes que tindrem aquests propers mesos”.

D’altra banda, el portaveu de Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya, Albert Batet, ha remarcat que es tanca un cicle electoral que ha consolidat la proposta política i que ha estat “un gran cicle per l’independentisme”. Batet ha remarcat la “victòria àmplia i important a les europees” i ha destacat també que Junts per Catalunya sigui la força que ha guanyat a més municipis, concretament a un 40% del país. Igualment Batet ha apuntat que la formació s’ha presentat al Parlament, al Congrés, al Parlament Europeu i a les municipals, i que, a banda dels resultats d’aquest 26M, abans “vam guanyar el 21D, vam complir objectiu al Congrés que els tres presos fossin escollits”.

Després de les eleccions municipals Junts per Catalunya inicia un període de negociacions per prioritzar els ajuntaments independentistes. És per això que Elsa Artadi  ha emplaçat “ERC per fer un govern del canvi i renovació complert, per un projecte que beneficiï tothom, que sigui 100% independentista”. “La gent ha votat per governs independentistes i de canvi” ha apuntat Elsa Artadi que ha subratllat la necessitat de “posar les bases de la untat estratègica, pels reptes que tenim davant”.

 

Recupera la roda de premsa d’Elsa Artadi, Albert Batet i el president Puigdemont:

 

Barcelona, 27 de maig de 2019

 


 

Darreres notícies

Jordi Sànchez: “Si cal incrementarem el conflicte per guanyar el diàleg que ara es nega i després guanyar la solució al conflicte: l’autodeterminació”

(Entrevista a l’Agència Europa Press)   El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Jordi Sànchez, ha assegurat …

Més informació

La consellera Budó demana anar massivament a la manifestació de l’11-S perquè “la Diada ha d’anar més enllà dels partits”

(Entrevista a l’Agència Europa Press) La consellera de la Presidència i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, ha …

Més informació

Jordi Sànchez: “La competència electoral entre independentistes ho contamina tot i pot convertir-se en la causa de grans ineficiències i ineficàcies de la sobirania”

(Entrevista a l’Agència Europa Press) El diputat de Junts per Catalunya al Congrés Jordi Sànchez ha rebutjat un …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.