Notícies

Totes les notícies

Eduard Pujol: “Per l’Estat espanyol, la veritat no està de moda, ara val tot, i ha decidit que la ‘una, grande y libre’ està per sobre de la democràcia”

El Parlament valida el decret llei sobre la recuperació parcial de la paga extraordinària de l’any 2013 dels treballadors públics

El Parlament aprova per unanimitat el decret llei de mesures contra els trastorns de la conducta alimentària

El portaveu adjunt de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha denunciat al ple del Parlament d’aquest dimecres al matí que “per l’estat espanyol la veritat no està de moda, ara val tot”. Després de les intervencions de l’exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, i de la resta de testimonis que han declarat al Tribunal Suprem pel judici de l’1 d’octubre, Pujol ha assegurat que “l’Estat espanyol protegeix la seva pròpia mentida” i que aquell qui hauria de sancionar la mentida és qui “ofereix un airbag legal perquè puguis mentir millor”. És per això, que ha acusat l’oblit dels testimoniatges a l’hora de parlar de la repressió que van ordenar l’1 d’octubre i ha condemnat que “facin de la mentida una forma d’expressió normalitzada”.

El portaveu adjunt ha lamentat que l’Estat està fent un flac favor a la democràcia, a la llibertat i a l’ètica pública perquè ha decidit que “la ‘una, grande y libre’ està per sobre de la democràcia”. “L’Estat espanyol és un estat de ‘fakedret’”, ha reblat finalment.

Al seu torn, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat que el govern “seguirà al costat dels catalans” i ha denunciat la vulneració dels drets humans i civils i del dret d’autodeterminació durant el judici. “Ens hem de convertir en altaveu dels nostres companys i posar de manifest el que pateixen els nostres companys”, ha conclòs.

 

El Govern compleix el comprimís de retornar la paga extra als treballadors públics

El Govern de la Generalitat ha aprovat al ple del Parlament d’aquest dimecres al matí el decret llei sobre la recuperació de la paga extra del 2013 dels treballadors públics de la Generalitat. El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha remarcat que “tot i l’ofec financer al qual ens sotmet el govern espanyol, amb aquest decret llei podem afirmar que el govern demostra amb fets que compleix els seus compromisos”. Al seu torn, la diputada de Junts per Catalunya, Gemma Geis, ha reiterat la denúncia del dèficit fiscal que té Catalunya. “Per això, nosaltres defensem i defensarem una República catalana lliure per a tothom”, ha conclòs.

 

La vigilància i sanció de les plataformes que facin apologia dels trastorns de la conducta alimentaria

El ple del Parlament ha aprovat per unanimitat el decret llei de mesures contra els trastorns de la conducta alimentària. El Govern de la Generalitat ha urgit la necessitat d’atendre aquesta situació d’urgència social en constatar que en els darrers 8 anys hi ha hagut un increment molt significatiu de cerques a Internet sobre continguts relacionats amb la bulímia i l’anorèxia. La diputada de Junts per Catalunya, Montse Macià, ha remarcat la urgència de tirar endavant aquest tipus de regulacions que protegeixin els infants i adolescents que estan exposats a aquest tipus de trastorns i ha sentenciat que “seguirem vetllant per actuar transversalment en contra de l’apologia dels trastorns alimentaris i per prevenir totes les violències que patim les dones”.

 

 

 

Barcelona, 6 de març de 2019

Darreres notícies

Borràs: “El sentit del vot a la investidura vindrà determinat per la proposta que hem de votar, que no sabem encara si és un govern del PSOE en coalició amb Podemos o en solitari”

La portaveu de JxCat al Congrés ha dit que escoltaran “amb atenció” el discurs de Pedro Sánchez i …

Més informació

Martí acusa el grup de C’s d’incompetència, mala fe i desconeixement del marc legal quan demana a l’Ajuntament la suspensió de Forn com a regidor

El regidor Jordi Martí afirma que el president del grup de Junts per Catalunya té els seus drets …

Més informació

Junts per Catalunya considera un “escàndol d’abast nacional i internacional” les últimes informacions sobre els atemptats del 17A i exigeix transparència i màxima informació al govern espanyol

El president de la Comissió d’investigació, Jordi Munell, torna a demanar que compareguin els 15 responsables de l’Estat …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.