Notícies

Totes les notícies

Eduard Pujol: “Hem d’evitar quedar colgats sota les runes d’un Estat espanyol que ha col·lapsat”

El portaveu insisteix en què per defensar el país cal protegir les institucions perquè “Catalunya necessita unes institucions fortes amb un estat que sempre ens juga a la contra”

Ferran Roquer defensa un model econòmic que redueixi les desigualtats socials en la gestió de la crisi de la Covid-19

El portaveu del Grup parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha insistit que “tenim el deure de salvaguardar les institucions” davant els embats de l’Estat espanyol contra Catalunya. Pujol ha assegurat que cal preservar les institucions perquè “hem d’evitar quedar colgats sota les runes d’un estat espanyol que ha col·lapsat”. En aquesta línia, el portaveu ha lamentat que fa tres anys que l’Estat prova de retenir Catalunya “amb la força de la guerra bruta”, però ha destacat la resiliència de la societat catalana: “La dignitat és una actitud que, curiosament creix, s’aferma, t’apodera, quan et volen petit i enxiquit i mantens la posició”. Pujol també ha sentenciat que davant d’aquest estat només hi ha dues possibilitat: “O Monarquia espanyola o República Catalana”.

http://twitter.com/JuntsxCatParl/status/1304074188886626306

D’altra banda, el diputat de Junts per Catalunya Ferran Roquer ha destacat els diferents reptes als que s’haurà d’afrontar l’economia catalana després de la crisi de la Covid-19. El diputat ha destacat la importància del teixit industrial català, que representa al voltant del 20% del PIB; el turisme o altres sectors com el comerç o les indústries culturals. En aquest sentit Roquer ha apuntat que cal apostar per un model econòmic que permeti reduir les desigualtats socials, “que faci una transició cap a models econòmics més sostenibles i resilients; la digitalització; la transició ecològica cap a infraestructures de l’energia renovable i la transformació del model agroalimentari”.

https://twitter.com/JuntsxCatParl/status/1304083407601840128

 

Barcelona, 10 de setembre de 2020


 

Darreres notícies

Elsa Artadi: “El 14-F hem d’assegurar unes eleccions amb les millors garanties sanitàries, que tothom pugui votar i que la informació arribi a tots els electors”

Junts per Catalunya aposta per una reducció del cost de la campanya electoral: “Els partits polítics hem de …

Més informació

Albert Batet reclama més recursos per Catalunya i apel·la a la responsabilitat individual per fer front a la crisi, perquè “retrocedir, no és una opció”

El president del Grup parlamentari sosté que “el problema no és el ‘dumping’ fiscal’, és el dèficit fiscal. …

Més informació

Junts per Catalunya remarca la importància del sector químic al sud de Catalunya i demana fer compatible aquesta indústria amb el futur, la salut i seguretat del territori

Albert Batet apel·la a la responsabilitat col·lectiva per no fer passes enrere en la lluita contra la Covid: …

Més informació

Segueix-nos