Notícies

Totes les notícies

Eduard Pujol: “El rei Felip VI no pot parlar de convivència quan a l’estat espanyol hi ha presos polítics i exiliats, demostra una nul·la sensibilitat de la monarquia amb la societat catalana”

El portaveu adjunt lamenta que el monarca espanyol sigui incapaç de rectificar la seva complicitat amb l’ ’a por ellos’ i reitera que és una institució vella i caduca

Els consellers i diputats de Junts per Catalunya han participat en l’ofrena floral a la tomba del president Francesc Macià, en el 85è aniversari de la seva mort. El portaveu adjunt de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha lamentat que a l’acte no hi hagin pogut assistir els presos polítics i exiliats i ha denunciat la falta de llibertats i la vulneració dels drets a l’estat espanyol. És per això que ha emplaçat el govern espanyol a respectar els resultats del 21 de desembre i ha exigit la frenada de la repressió i el respecte als drets civils, socials i nacionals a Catalunya.

Després del discurs de Nadal del rei Felip VI, Pujol ha sentenciat que “la monarquia és incapaç de rectificar la seva complicitat amb l’’a por ellos’” i ha reiterat que els catalans segueixen considerant-la una institució “vella i caduca”. En aquesta línia, el portaveu adjunt ha assegurat que és d’una “nul·la sensibilitat” amb la societat catalana que el monarca espanyol parli de “convivència quan a l’estat espanyol hi ha presos polítics i exiliats”.

 

Barcelona, 25 de desembre de 2018

Darreres notícies

Gemma Geis: “Defensem la recuperació efectiva dels drets dels treballadors públics perquè creiem en la millora de les condicions dels catalans”

El portaveu de Junts per Catalunya, Albert Batet, celebra que el president Torra internacionalitzés el conflicte català als …

Més informació

Junts per Catalunya denuncia que els presos polítics no hagin pogut comparèixer a la Comissió d’investigació sobre l’aplicació de l’article 155

Els diputats Gemma Geis i Francesc de Dalmases lamenten que el Tribunal Suprem hagi interferit en la tasca …

Més informació

Puigdemont: “El judici contra els presos polítics és una oportunitat per desemmascarar la construcció d’un relat fals d’uns delictes que no s’han comès”

El president Quim Torra apel·la a un diàleg efectiu amb l’estat espanyol per desencallar el conflicte català i …

Més informació

Segueix-nos

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.