Notícies

Totes les notícies

Comunicat de premsa

Des del grup parlamentari de Junts per Catalunya ens sumem a la denúncia dels presos polítics davant la falta de garanties processals amb què s’han trobat des del primer dia i davant el bloqueig constant i premeditat dels tribunals espanyols per dilatar tot el procés i dificultar que el cas pugui arribar a Europa.

Davant la vaga de fam que han iniciat avui el diputat i conseller Jordi Turull, i el diputat i president del grup parlamentari Jordi Sànchez, els diputats i diputades de Junts per Catalunya mostren tot el respecte i suport a aquesta decisió valenta i meditada que han pres. El portaveu del grup parlamentari, Albert Batet, mostra tot el respecte “per aquesta mesura de protesta que han decidit dur a terme des de la presó per la vulneració constant dels seus drets civils i polítics” i posa  de manifest la necessitat de seguir fent accions per denunciar “aquesta vulneració dels seus drets, la falta de garanties judicials, el seu empresonament arbitrari i l’ús interessat del dret que fa l’estat espanyol amb l’objectiu de silenciar el moviment independentista”.

Des de Junts per Catalunya també es vol fer arribar tot el suport a les famílies dels presos i les preses polítiques tancats en presó preventiva injustificada. Igualment, un agraïment a l’equip mèdic i jurídic que els acompanyarà en tot moment durant aquesta acció.

 

 

 

Barcelona, 1 de desembre de 2018

 

Darreres notícies

Jordi Sànchez: “Si cal incrementarem el conflicte per guanyar el diàleg que ara es nega i després guanyar la solució al conflicte: l’autodeterminació”

(Entrevista a l’Agència Europa Press)   El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Jordi Sànchez, ha assegurat …

Més informació

La consellera Budó demana anar massivament a la manifestació de l’11-S perquè “la Diada ha d’anar més enllà dels partits”

(Entrevista a l’Agència Europa Press) La consellera de la Presidència i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, ha …

Més informació

Jordi Sànchez: “La competència electoral entre independentistes ho contamina tot i pot convertir-se en la causa de grans ineficiències i ineficàcies de la sobirania”

(Entrevista a l’Agència Europa Press) El diputat de Junts per Catalunya al Congrés Jordi Sànchez ha rebutjat un …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.