Notícies

Totes les notícies

Artadi: “La reunió amb Sánchez ha estat del tot decebedora; com pot ser que Colau no pugui reclamar al Govern on també mana tot el que deuen a Barcelona?”

La Cap del Grup municipal de Junts per Catalunya lamenta que la trobada entre l’Alcaldessa i el President de l’executiu espanyol no s’hagi assolit cap acord sobre Rodalies, el finançament del transport públic, els accessos i l’electrificació del Port o el tancament del CIE, entre d’altres 
 
La Presidenta del Grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament, Elsa Artadi, ha valorat la trobada avui entre l’alcaldessa de Barcelona i el president del Govern espanyol assegurant que: “la reunió amb Pedro Sánchez ha estat del tot decebedora; com pot ser que Ada Colau no pugui reclamar al Govern on també mana tot el que deuen a Barcelona?”. Elsa Artadi ha lamentat que la trobada entre Colau i Sánchez no s’hagi assolit cap acord sobre Rodalies, el finançament del transport públic, els accessos i electrificació del Port o el tancament del CIE, entre d’altres. 
 
Elsa Artadi ha ofert aquest matí una valoració als mitjans de comunicació de la trobada aquest matí entre Pedro Sánchez i l’Alcaldessa Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona. A parer d’Artadi, “ha estat una reunió absolutament decebedora, una reunió que nosaltres ja havíem avançat que no havia de servir només per fer-se una foto, sinó que havia de servir per a reclamar i reivindicar el que es deu des de l’Estat a la ciutat de Barcelona”. “No necessitàvem que d’aquesta reunió dels mateixos partits que governen a les dues institucions, Ajuntament i Estat espanyol, en sortís que faran una Comissió per avaluar a veure com poden avançar en les coses pendents; el que volem és que es compleixin tots els incompliments que venim arrossegant des de fa tants anys amb l’Estat espanyol”, ha dit la regidora.
 
“Rodalies, Corredor del Mediterrani, accessos al Port, electrificació del Port, pagament del que els toca en transport públic, el tancament del CIE…, què passa amb tots aquests temes?”, s’ha preguntat Elsa Artadi, que ha insistit “com pot ser que l’alcaldessa de Barcelona sigui incapaç de reclamar al Govern on ells també manen, que és el de Madrid, allò que l’Estat ens deu a Barcelona des de fa tants anys?”.
 
“Des de Junts per Catalunya seguirem reivindicant, reclamant els compromisos que en el passat ha establert el Govern de l’Estat amb Barcelona i que segueixin incomplint dia a dia, tant si és amb la cultura, com amb els drets socials , el transport públic, els accessos  o l’economia de la nostra ciutat”.
 
La presidenta de JuntsxCat a l’Ajuntament de Barcelona ha lamentat que “l‘únic compromís que hem vist avui és un document signat on diuen que 1. Faran una comissió, 2. Faran una comissió, i 3 donaran suport a un esdeveniment que ja sabíem que s’havia de produir…”. “De moment no hi ha res; ens sembla molt decebedor que l’alcaldessa de la capital de Catalunya sigui incapaç de reclamar i exigir al Govern, insisteixo, on ells també manen, els incompliments que fa tants anys el Govern de l’Estat té amb Barcelona”, ha insistit Artadi, que ha conclòs assegurant que “avui hem tingut una foto absolutament decebedora, que només ha servit per seguir passejant Pedro Sanchez per la ciutat de Barcelona”.  
 

 

Darreres notícies

Junts per Catalunya reclama al Govern espanyol que prohibeixi l’ús de pilotes de goma per part de les forces i cossos de seguretat de l’Estat

Els grups parlamentaris de Junts per Catalunya al Congrés i al Senat volen obrir el debat sobre l’ús …

Més informació

Declaració Institucional en defensa de la salut sexual com a part integrant dels drets humans fonamentals i com a contribució a una societat més justa per a totes les persones.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL El dia 14 febrer commemorem el dia Europeu de la Salut sexual. Des de l’any 2003, …

Més informació

Junts per Catalunya exigeix al senador de Vox acusat de violència masclista que entregui la seva acta immediatament

El Grup Parlamentari al Senat no accepta que un presumpte maltractador utilitzi la immunitat parlamentària per a protegir-se …

Més informació

Segueix-nos