Notícies

Totes les notícies

Artadi; “En Quim Forn no pot ser aquí per malaltia democràtica d’un Estat que permet que hi hagi presos polítics i exiliats”

La candidata número dos de Junts per Catalunya a Barcelona apel·la al vot doblement útil, “doble papereta per una mateixa victòria: president  Puigdemont al Parlament europeu i Quim Forn a l’Ajuntament”

 

Artadi afirma que “tenim el millor equip, el millor projecte, el millor lideratge per fer el canvi a l’Ajuntament, que ha de tornar a escoltar tothom”

Elsa Artadi, acompanyada d’altres membres de la candidatura de Junts per Catalunya a Barcelona, ha ofert una roda de premsa en el darrer dia de la campanya per parlar d’una ‘Barcelona per a tota la vida, per a totes les vides’. Elsa Artadi ha iniciat la seva intervenció agraint la feina als periodistes que han estat seguint la campanya tots aquests dies i, sobre el desenvolupament de la campanya, ha afirmat “estem molt satisfets de la campanya, de l’evolució de les expectatives, hi ha sentiment de remuntada”. “Tenim el millor equip, el millor projecte, el millor lideratge; hem estat fent propostes; la ciutat es fa entre tots, no només des de les institucions, es fa més enllà de discursos, amb feina, rigor i seriositat”.

 

Elsa Artadi ha assenyalat que “ens hagués agradat ser avui, aquí, els deu primers”, i ha lamentat que no hi pugui ser present Francina Vila, de baixa mèdica, ni tampoc el cap de llista, el Quim Forn “per una malaltia democràtica d’un Estat espanyol que a la Europa del segle XXI permet presos polítics, exiliats i represaliats innocents”. “Apel·lem al vot doblement útil, aquesta doble papereta per una mateixa victòria i enviar un missatge a Europa: president  Puigdemont al Parlament europeu i Quim Forn a l’Ajuntament”: També ha remarcat que “el vot a tots nosaltres també és el vot per a una millor Barcelona, perquè aquestes eleccions també van d’això, de fer un ajuntament que ha de tornar a escoltar més a tothom”. La candidata de Junts per Catalunya a Barcelona ha acabat amb una cita de de Josep Maria de Sagarra: “jo confesso que el meu barcelonisme és desesperat, que el meu entusiasme per la vila on he nascut, no té límits”.

 

Tot seguit han intervingut la resta de candidats presents a la roda de premsa que han fet un repàs a les propostes de Junts per Catalunya per la ciutat de Barcelona i que s’han anat desgranant al llarg de tots aquests dies. Sergi Blàzquez ha assenyalat que “farem de Barcelona una ciutat de referència mundial en la protecció de drets i llibertats”. Joan Rodríguez ha remarcat “creiem en Barcelona i volem fer una ciutat més verda, saludable i sostenible. Una veritable ciutat que generi salut pels ciutadans, una ciutat de vida. I no per estètica sinó per necessitat, estem en situació d’emergència climàtica i la ciutat de Barcelona té la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic”. La candidata Pilar Calvo s’ha referit a la gent gran, “a la que tractarem com un valor i no com una càrrega”.

 

Jordi Martí ha parlat de seguretat, “la seguretat és la base del benestar i la igualtat, sense seguretat no hi ha justícia social ni progrés econòmic”, i ha afegit que el govern d’Ada Colau n’ha fet deixadesa, “ens comprometem a posar un regidor o regidora amb dedicació exclusiva, i rebaixar els delictes un 30%, com vam aconseguir el 2015 amb Joaquim Forn com a tinent d’alcalde de Seguretat”. Albert Civit que ha assenyalat que “en habitatge i urbanisme, mai s’havien promès tants titulars i s’havia fet tan fàcil incomplir-los”. Civit ha afirmat que l’habitatge és “un tema de país i no de partits, i cal rigor per resoldre els problemes, que es pot fer, però  ens hem d’oblidar de la supèrbia i de les falses promeses”.

 

Ferran Mascarell ha afirmat va la llista amb grans persones, i amb en Quim Forn, “una enorme persona a qui tots hauríem de votar per treure’l el més possible de la presó”. “Tenim el millor projecte, avalat pel 90% de gent que vol que la ciutat progressi, hi ha una gran sintonia entre el que hem fet i el moment de la ciutat de Barcelona”. El candidat ha afirmat que una ciutat “són vasos comunicants, no es pot parlar de benestar sense justícia, i no es pot parlar de justícia sense democràcia i no hi ha democràcia sense prosperitat” i ha afegit que “durant aquests 4 anys s’han creat problemes amb aquells que volien generar propostes de prosperitat, ho hem vist amb el turisme, el comerç… Hem fet un projecte bo per Barcelona que recupera allò tradicional i afegeix sectors nous”.

 

Neus Munté ha destacat que la candidatura de Junts per Catalunya “aposta per les persones. De fet, Barcelona és les persones, i les persones fem Barcelona. Ens ocupa, i ens ocuparà el benestar i la qualitat dels veïns i veïnes”; i ha afegit que “necessitem que els serveis socials acompanyin tothom al llarg de la seva vida i no només a les persones més vulnerables. La feina de qualitat és, però, la millor política social”.

 

Artadi ha afirmat “ens presentem per un canvi, per un ajuntament eficient, eficaç, dialogant, que no creï més problemes. Un ajuntament ambiciós, per una ciutat que vulgui liderar els grans reptes de les ciutats a nivell global i amb solucions que només trobarem a través de les ciutats. Les ciutats  estan cridades a tenir el protagonisme.

 

A preguntes dels periodistes, la candidata ha fet una valoració cara a cara entre els candidats Maragall i Colau, i ha afirmat que “ha sigut més teatre que un cara a cara, és més l’expressió d’una mateixa cara, la de la mateixa manca d’ambició de liderar la ciutat cap al futur”, i ha criticat que Colau hagi parlat més de la Generalitat que de l’Ajuntament i que Maragall hagi estat incapaç de girar el debat cap al fracàs de la gestió de Colau. “Segons què passi diumenge seria la imatge del proper govern i per això fem una crida al vot per Junts per Catalunya, per l’únic compromís amb el canvi a l’ajuntament de Barcelona”, ha conclòs.

 

 

Barcelona, 24 maig de 2019

 

 

Darreres notícies

Jordi Sànchez: “Si cal incrementarem el conflicte per guanyar el diàleg que ara es nega i després guanyar la solució al conflicte: l’autodeterminació”

(Entrevista a l’Agència Europa Press)   El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Jordi Sànchez, ha assegurat …

Més informació

La consellera Budó demana anar massivament a la manifestació de l’11-S perquè “la Diada ha d’anar més enllà dels partits”

(Entrevista a l’Agència Europa Press) La consellera de la Presidència i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, ha …

Més informació

Jordi Sànchez: “La competència electoral entre independentistes ho contamina tot i pot convertir-se en la causa de grans ineficiències i ineficàcies de la sobirania”

(Entrevista a l’Agència Europa Press) El diputat de Junts per Catalunya al Congrés Jordi Sànchez ha rebutjat un …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.