Notícies

Totes les notícies

Artadi: “Creiem en Barcelona, en la seva gent, els grans i també els jove, en els veïns i veïnes, en el teixit associatiu, en tothom. I per tot ells farem el canvi possible, i no un recanvi”

La candidata de Junts per Catalunya a Barcelona afirma que “no volem una alcaldessa que menteixi i que faci propostes que no podrà complir”, com l’anunci qui ha fet avui Colau sobre transport

 

La candidata de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi,  ha afirmat aquesta tarda que “creiem en Barcelona, en la seva gent, els grans i també els jove, en els veïns i veïnes, en el teixit associatiu, en tothom. I per tot ells farem el canvi possible, i no un recanvi”. La candidata de Junts per Catalunya a Barcelona afirma que “no volem una alcaldessa que menteixi i que faci propostes que no podrà complir”, com l’anunci qui ha fet avui Colau sobre transport.

Junts per Catalunya ha celebrat aquest vespre un acte a la plaça Frederic Soler, al districte de Sarrià- Sant Gervasi, en el que també han intervingut els membres de la candidatura, Montse Martín, i Jordi Martí, regidor del PDeCAT i president del Consell de districte de Sarrià-Sant Gervasi, que ha exposat les principals propostes de Junts per Catalunya pel districte, ha recordat les actuacions més destacades del govern de l’alcalde Trias i la manca d’actuacions de govern d’Ada Colau; Xavier Trias, Neus Munté, Laura Masvidal i el president Artur Mas.

 

Montse Martín ha afirmat que pel districte de Sarià- Sant Gervasi,  el govern d’Ada Colau “han estat 4anys de govern perduts al districte i a la ciutat, de retrocés total un districte que està a la cua de les inversions i en que s’han aturat projectes aturats. Han passat tres regidors de districte amb una dedicació nul•la”.

 

Jordi Martí ha afirmat que és un “orgull de pertànyer a aquesta candidatura, la millor, som gent de fiar, al servei dels veïns dels nostres barris i de la ciutat, ens estimem la gent”. Martí ha afegit que tenim al capdavant en Joaquim Forn, “amic i gran persona, per ell també hem de guanyar les eleccions, per tots ells”.

 

El candidat ha explicat que JxCat ofereix experiència i ha reclamat un canvi urgent al districte de Sarrià- Sant Gervasi, que ha estat maltractat. Martí ha fet un repàs al les qüestions pendents del districte, com la Biblioteca de Sarrià, els equipaments esportius pendents als barris de la muntanya; les casetes de l’Hort de la Vila, ara en runes, pacificar els entorns del Mercat de les Tres Torres; fer passar el V9 per Ganduxer, no per Calatrava, “poques coses que fan i les fan malament”; acabar la reforma Balmes; fer noves promocions d’habitatge de lloguer a preu assequible, per joves i grans, que no hagin de marxar del barri. “Hem de fer el canvi, per governar per tothom “

 

Xavier Trias ha remarcat que les eleccions del proper 26M eleccions estranyes, amb en Quim Forn a la presó de manera injusta, una vergonya; i amb líders a l’exili, una altra vergonya;  hem de lluitar i hem de votar, hem de convèncer la gent que vagi a votar i guanyar per la millor candidatura, la d’en Quim Forn, l’Elsa Artadi, La Neus Munté, en Ferran Mascarell i tota la resta”. I ha insistit en el vot útil, “n’hi ha que no serveix, el vot a ERC només serveix per apuntalar la Colau; i hi ha altres vots que són els del 155,

 

Neus Munté ha afegit que “cal un canvi i és urgent. Estem governats per una gent que no es comunica, no parla i no sap què pensa la gent i quines necessitats té el territori” i ha destaca la figura de Joaquim Forn “persona, polític i servidor públic magnífic”,  d’Elsa Artadi “compromesa, posant la cara i la veu. Un gran equip de persones compromeses i treballadores”. Munté ha assenyalat que hi ha temes de ciutat que exigeixen grans consensos. I s’ha compromès a “recuperarem un diàleg que no s’hauria d’haver perdut mai”. “Només hem.de fer cas a l’alcaldessa Colau en una cosa. Va dir que si no complien el que havien promès els féssim fora. Doncs no han complert res, per tant els farem fora per la via dels vots”,

 

A continuació ha parlat Laura Masvidal, esposa de Joaquim Forn, “sóc aquí, no com a veu del Quim ell té veu i no el faran callar; sóc aquí per demanar la seva llibertat, per exigir la seva llibertat; és un pres polític i demano la seva llibertat no perquè sigui el meu home, la seva llibertat és la meva, la de les meves filles, és la llibertat la de tots”. “El moment  és greu. Les eleccions són l’essència de la democràcia i amb presos i exiliats, la democràcia està en joc”, ha dit i ha remarcat que “la manera que no ens rendim és votar, l’única manera de respondre a l’embat  és votar.  La  JEC o TS no han de decidir qui ha de ser alcalde, ho serà si nosaltres volem”, ha dit afegint que el cap de llista, conscient seva situació “ha format un equip de solvència contrastada, que pot fer transformació  que  ciutat necessita”.

tot seguit ha parlat el president Artur Mas, que ha assenyalat que de les enquestes que aquests dies s’han publicat cal quedar-se amb dues coses: hi ha molts indecisos que poden fer un canvi real a la ciutat de BCN, ho dic per experiència i  cal lluitar fins el darrer moment; i també diuen  que si Comuns i ERC si sumen pactaran, “voldrà dir que no hi haurà el canvi que Barcelona necessita; Maragall  ja va tenir el seu moment d’esplendor als anys 80 i 90”.

 

Artur Mas ha reclamat que le canvi que cal fer a Barcelona es faci en dos sentits: de rumb i d’estil, i qui el representa es JXCat, cal que aquesta candidatura  quedi primera, ni l’estat ni la justícia no podran evitar que si JxCAt sigui la més votada i no podran evitar que en Joaquim Forn sigui alcalde, depèn de nosaltres; i en cas que, en cas que el descavalquin, ell s’ha ocupat que hi hagi persones  d’alt nivell per domar bon rumb a la ciutat

La candidata Artadi ha agraït la presència dels assistents, també en nom dels presos i exiliats, a tots els candidats, i a la Laura, “és difícil fer campanya, en Quim porta 557 dies a la presó,  segrestat per un estat repressor, és un pres polític, no ho podem oblidar o invisibilitzar”.

Creiem en Barcelona, en la seva gent, gran i jove; si Ada Colau trepitgés els  carrers, sabria que cal un canvi, però només parla amb els seus. “Cal un canvi, no valem recanvis, cal fer la feina amb rigor i diàleg, deixant enrere demagògia i populisme”, ha dit i ha afegit que “la ciutat ha anar enrere, sembla que al mapa que tenen de la ciutat alguns districtes no existeix, com Sarrià- Sant Gervasi”. Segons Artadi tot el que passa a la ciutat és responsabilitat de l‘alcalde, has de respondre pels veïns i ha assenyat “no necessitem alcaldessa que menteix, i que fa anuncis, com avui sobre el transport que sap que no el pot pagar”.

Finalment ha reclamat “omplir les urnes ho hem de fer possible perquè som l’equip del Quim Forn, del president Puigdemont, els que creiem en Barcelona, els que ens partirem la cara per aquesta ciutat treballant  i parlant amb tothom. Anem a guanyar i guanyarem,  depèn de vosaltres us necessitem a tots”.

 

 

 

 

Barcelona, 13 maig de 2019

Darreres notícies

Jordi Sànchez: “Si cal incrementarem el conflicte per guanyar el diàleg que ara es nega i després guanyar la solució al conflicte: l’autodeterminació”

(Entrevista a l’Agència Europa Press)   El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Jordi Sànchez, ha assegurat …

Més informació

La consellera Budó demana anar massivament a la manifestació de l’11-S perquè “la Diada ha d’anar més enllà dels partits”

(Entrevista a l’Agència Europa Press) La consellera de la Presidència i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, ha …

Més informació

Jordi Sànchez: “La competència electoral entre independentistes ho contamina tot i pot convertir-se en la causa de grans ineficiències i ineficàcies de la sobirania”

(Entrevista a l’Agència Europa Press) El diputat de Junts per Catalunya al Congrés Jordi Sànchez ha rebutjat un …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.