Notícies

Totes les notícies

Albert Batet sobre la llei per regular el preu dels lloguers: “Té una importància cabdal en la defensa dels petits propietaris vulnerables i els llogaters”

Junts per Catalunya celebra aquest acord perquè “marca les bases de regular els lloguers, amb garanties i excepcions”

El Parlament de Catalunya ha aprovat la proposició de llei de regulació dels preus dels lloguers, amb el suport de Junts per Catalunya, Esquerra Republicana, la CUP i els Comuns. La llei que s’ha aprovat per limitar els preus del lloguer defensa el petit propietari vulnerable i fomenta la rehabilitació del parc d’habitatge en lloguer, dues consideracions que s’han introduït a la llei a instància de Junts per Catalunya. El president del Grup parlamentari Albert Batet ha celebrat l’acord que ha permès introduir a la llei un articulat que “defensa el petit propietari vulnerable perquè el diferencia del gran tenidor” en excloure’l de l’aplicació de la llei i garanteix que aquells particulars que tenen la renda com un complement de la seva pensió no s’equiparin amb les grans corporacions de gestió d’habitatge.

 

 

És una llei de cabdal importància que posa unes bases òptimes per a la regulació del lloguer tenint en compte la realitat del país. És el que calia fer per responsabilitat, amb l’actual context econòmic derivat de la Covid-19″, ha apuntat Batet, que també ha celebrat que a la llei s’hagi introduït també una demanda de Junts per Catalunya per tal que els propietaris puguin apujar el preu dels lloguers si han fet obres recents de reforma o rehabilitació dels habitatges.

D’altra banda, la diputada de Junts per Catalunya, Glòria Freixa, ha celebrat l’aprovació de la proposició de llei perquè permet afrontar el debat vigent a tota Europa per preservar el dret a l’habitatge, “respectant la realitat de Catalunya, un país on el petit propietari hi té un pes molt important”. Freixa ha subratllat que era “necessari que no oblidés que el petit propietari que és també una realitat del nostre país”. “És una victòria de tots, de la societat i de la voluntat d’entesa i de diàleg per fer un país millor”, ha reblat finalment.

 

https://twitter.com/JuntsxCatParl/status/1303713868221501440

 

Recupera la intervenció de la diputada de Junts per Catalunya, Glòria Freixa, a través del nostre canal de YouTube:

 

 

Barcelona, 9 de setembre de 2020


 

Darreres notícies

Junts per Catalunya no veu en l’indult una solució al conflicte polític sinó l’exercici del dret d’autodeterminació i l’amnistia

Albert Batet: “És insòlit que al segle XXI un president pugui der inhabilitat per defensar la democràcia i …

Més informació

Albert Batet: “La causa contra el president Torra és una nova mostra de la decadència de la democràcia espanyola”  

El president del Grup parlamentari denuncia que la justícia espanyola actuï de forma “desproporcionada, abusiva i amb una …

Més informació

Cleries retreu a Govern espanyol que parli de memòria democràtica i diàleg mentre l’Estat practica persecució política

“Volen reparar el passat fosc de la guerra civil i la dictadura franquista, cosa que és imprescindible, però …

Més informació

Segueix-nos