Notícies

Totes les notícies

Albert Batet: “La causa contra el president Torra és una nova mostra de la decadència de la democràcia espanyola”  

El president del Grup parlamentari denuncia que la justícia espanyola actuï de forma “desproporcionada, abusiva i amb una doble vara de mesura”

 

 

El president del Grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha considerat que “la causa contra el president Torra és una nova mostra de la decadència de la democràcia espanyola que se situa a anys llum d’altres països de la Unió Europea”. Així s’hi ha referit en una roda de premsa al Parlament de Catalunya un dia abans de la vista al TSJC del president Torra, acusat d’un nou delicte de desobediència per la pancarta de suport als presos polítics. “No només es jutjarà el president Torra, es jutjarà la llibertat d’expressió i, per tant, els drets fonamentals”, ha reblat.

 

https://twitter.com/JuntsxCatParl/status/1308423574387068929?s=20

 

En aquest sentit, Batet ha denunciat que la justícia espanyola actuï de forma “desproporcionada, abusiva i amb una doble vara de mesura”, ja que el president Torra està pendent d’una sentència del Tribunal Suprem sobre la seva inhabilitació, mentre que al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, se li va imposar una multa de 500€ a per haver fet campanya electoral des de la Moncloa.

Finalment, el president del Grup ha celebrat la unitat independentista mostrada durant el Debat de Política General, amb la proposta de resolució conjunta de Junts per Catalunya, ERC i la CUP. “S’ha pogut demostrar la força del Govern davant la situació de pandèmia i la força de les institucions davant la repressió de l’Estat”, ha dit i ha emplaçat la resta de forces i entitats independentistes a seguir treballant per aquesta unitat independentista com a resposta a la repressió de l’estat espanyol.

 

 

Barcelona, 22 de setembre de 2020


 

Darreres notícies

Junts per Catalunya reclama que es decreti l’estat d’alarma a Catalunya per poder aplicar de forma immediata un confinament nocturn

Ho ha traslladat el president del Grup parlamentari, Albert Batet, a la reunió d’aquest vespre de representants parlamentaris …

Més informació

Junts per Catalunya defensa el sistema propi d’emergències de Catalunya davant la recentralització de l’estat espanyol: “Suposaria la seva dissolució”

Aurora Madaula denuncia que l’estat espanyol debati una proposició de llei que recentralitza els serveis d’emergències i de …

Més informació

Borràs: “A la ultradreta se la combat i als governs presumptament progressistes se’ls exigeixen solucions”

Borràs evita l’ús del torn de rèplica per no normalitzar la presència de l’extrema dreta al Congrés: “no …

Més informació

Segueix-nos