Notícies

Totes les notícies

Albert Batet: “Jordi Sànchez i Jordi Turull no estan sols. Ens pertoca amplificar la seva acció de denúncia i fer que es conegui la seva causa arreu del món”

Batet anuncia un seguit d’accions que es duran a terme des del grup parlamentari i el Govern per fer créixer la denúncia dels presos que han iniciat la vaga de fam

El portaveu adjunt defensa que la vaga de fam “és una acció de radicalitat democràtica que ha d’apel·lar tothom” i emplaça la resta d’agents que se sentin interpel·lats a “col·laborar-hi de forma conjunta” 

 

El portaveu de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha assegurat que “Jordi Sànchez i Jordi Turull no estan sols”, en la seva denúncia contra el bloqueig del Tribunal Constitucional perquè els presos polítics puguin accedir a la justícia europea. Després de conèixer-se la vaga de fam que han iniciat el president del grup parlamentari, Jordi Sànchez, i el conseller Jordi Turull, Albert Batet ha assegurat que “ara ens pertoca a nosaltres amplificar la seva acció de denúncia i fer que la seva causa sigui coneguda arreu del món”. És per això, després de la reunió de grup extraordinària que s’ha convocat amb el president Puigdemont des de Waterloo un cop coneguda l’acció dels presos, que el portaveu ha anunciat que des del grup parlamentari i des del Govern es faran un seguit d’accions per fer créixer aquesta denúncia. “Començarem dilluns amb un dejuni encadenat”, ha anunciat.

En aquesta línia, Batet ha defensat que la vaga de fam “és una acció de radicalitat democràtica que ha d’apel·lar tothom”i emplaça la resta d’agents que se sentin interpel·lats a “col·laborar-hi de forma conjunta”. “Farem propostes per socialitzar i comptar amb tothom”, ha dit, perquè “és una qüestió que ha d’apel·lar a totes les persones demòcrates que volen viure en un estat de dret on es respectin les garanties judicials”.

Finalment, el portaveu adjunt ha demanat un “respecte profund davant el gest de tanta dignitat que els nostres companys han iniciat. Respecte de la decisió personal que han pres”i ha seguit apel·lant una vegada més a la unitat “en una acció política que és una acció de país, presa de forma ferma, meditada i valenta”.

 

 

 

Barcelona, 1 de desembre de 2018

Darreres notícies

El president Puigdemont crida a concentrar el vot independentista en Junts per Catalunya el 26M: “Haurem de decidir entre 155 o 1 d’octubre; entre repressors o llibertat”

Quim Forn: “No renunciarem, no ens rendirem. El 26-M tenim una gran oportunitat per donar una resposta clara, …

Més informació

Borràs sobre la suspensió de diputats: “Els vots dels ciutadans van portar-los al Congrés i ara l’arquitectura juridicoinstitucional de l’Estat s’encarrega d’apartar-los”

El diputat i advocat Jaume Alonso-Cuevillas ha assegurat que és competència del ple del Congrés decidir sobre la …

Més informació

Artadi; “En Quim Forn no pot ser aquí per malaltia democràtica d’un Estat que permet que hi hagi presos polítics i exiliats”

La candidata número dos de Junts per Catalunya a Barcelona apel·la al vot doblement útil, “doble papereta per …

Més informació

Segueix-nos

Fes-te voluntari

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.