Notícies

Totes les notícies

Albert Batet: “En un any, l’estat espanyol no ha fet res. És més, en un any, estem pitjor”

Junts per Catalunya acusa el govern espanyol d’oferir una “pluja de promeses” als grups  independentistes coincidint amb l’aprovació dels pressupostos generals de l’estat

El Grup parlamentari assegura que les peticions d’indult i la reforma del delicte de sedició que ha proposat l’Executiu de Pedro Sánchez quedaran “en no res”, com ha passat amb la taula de diàleg

 

 

El president del Grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha assegurat que, avui que es compleix un any de la sentència del Tribunal Suprem que va condemnar els presos polítics a més de 100 anys de presó, “l’estat espanyol no ha fet res. És més, estem pitjor”. Així s’hi ha referit en una roda de premsa al Parlament de Catalunya. “Va ser un judici farsa, un judici polític i una sentència política contra persones innocents, honestes i dignes”, ha reblat i ha assegurat que es va posar en evidència que la justícia espanyola “no s’ajusta als estàndards europeus de qualitat democràtica”. “El Govern espanyol no practica el diàleg, sinó que practica el monòleg de l’a por ellos”, ha dit finalment Albert Batet.

 

 

En aquesta línia, el president del Grup parlamentari ha assegurat que en aquest monòleg de l’a por ellos, també hi ha la “pluja de promeses” que l’Executiu de Pedro Sánchez ha fet als grups independentistes coincidint amb l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat. “Les peticions d’indult i la reforma del delicte de sedició que han promès, quedaran en no res, com ha passat amb la taula de diàleg”, ha lamentat.

Eleccions 14-F: objectiu 50% dels vots independentistes

El diputat de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha assegurat que les properes eleccions han de fixar l’objectiu que l’independentisme aconsegueixi el 50% dels vots al Parlament de Catalunya i que, si s’aconsegueix, “el mandat tingui unes conseqüències polítiques”. Per això ha emplaçat les formacions polítiques a traçar una estratègia conjunta i acordada: “Hi ha línies clau per avançar, com el reconeixement internacional i establir els mecanismes de ruptura amb l’estat espanyol per fer efectiu aquest mandat”.

 

Barcelona, 14 d’octubre de 2020


 

Darreres notícies

Elsa Artadi: “El 14-F hem d’assegurar unes eleccions amb les millors garanties sanitàries, que tothom pugui votar i que la informació arribi a tots els electors”

Junts per Catalunya aposta per una reducció del cost de la campanya electoral: “Els partits polítics hem de …

Més informació

Albert Batet reclama més recursos per Catalunya i apel·la a la responsabilitat individual per fer front a la crisi, perquè “retrocedir, no és una opció”

El president del Grup parlamentari sosté que “el problema no és el ‘dumping’ fiscal’, és el dèficit fiscal. …

Més informació

Junts per Catalunya remarca la importància del sector químic al sud de Catalunya i demana fer compatible aquesta indústria amb el futur, la salut i seguretat del territori

Albert Batet apel·la a la responsabilitat col·lectiva per no fer passes enrere en la lluita contra la Covid: …

Més informació

Segueix-nos