Notícies

Totes les notícies

Albert Batet: “Els dos anys de repressió de l’Estat espanyol no han pogut amb la voluntat d’aconseguir la independència”

El president del grup parlamentari considera que “quan l’Estat espanyol prioritza la repressió per damunt de la democràcia i del diàleg, ens trobem amb un estat que fa fallida”

Batet assegura que a Catalunya “continua ferma una majoria al Parlament, revalidada l’1 d’octubre. Aquest és l’esperit amb el qual venim avui”

Els consellers del Govern, els diputats del grup parlamentari de Junts per Catalunya i els regidors del grup a l’Ajuntament de Barcelona, han participat en la tradicional ofrena floral al Monument a Rafael Casanova aquest dimecres al matí amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Un cop finalitzada, el president del grup parlamentari, Albert Batet, ha atès els mitjans de comunicació i ha assegurat que “els dos anys de repressió de l’Estat espanyol no han pogut amb la voluntat ferma del poble de Catalunya de ser un estat i d’aconseguir la independència”. 

En aquest sentit, Batet ha considerat que “contra la repressió, guanya la democràcia. I quan l’Estat espanyol prioritza la repressió per damunt de la democràcia i del diàleg, ens trobem amb un estat que fa fallida”. Per contra, ha apuntat Batet, a Catalunya “continua ferma una majoria al Parlament, referendada el 21 de desembre, que va revalidar el resultat de l’1 d’octubre. Aquest és l’esperit amb el qual venim avui Junts per Catalunya”.

Batet ha tingut un record especial pels presos i exiliats i els “herois” de l’1 d’octubre: “Sens dubte, els recordem en tot moment en aquesta Diada Nacional de Catalunya”.

 

https://twitter.com/juntsxcat/status/1171705269723774976?s=21

Els diputats de Junts per Catalunya també han participat en les ofrenes florals que s’han organitzat al llarg del territori.

 

Pots veure les fotografies de l’ofrena floral al Monument a Rafael Casanova a través del nostre canal de Flickr:

 

Ofrena floral al monument de Rafael Casanova (2019)

 

Barcelona, 11 de setembre de 2019


 

Darreres notícies

Junts per Catalunya reclama al Govern espanyol que prohibeixi l’ús de pilotes de goma per part de les forces i cossos de seguretat de l’Estat

Els grups parlamentaris de Junts per Catalunya al Congrés i al Senat volen obrir el debat sobre l’ús …

Més informació

Declaració Institucional en defensa de la salut sexual com a part integrant dels drets humans fonamentals i com a contribució a una societat més justa per a totes les persones.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL El dia 14 febrer commemorem el dia Europeu de la Salut sexual. Des de l’any 2003, …

Més informació

Junts per Catalunya exigeix al senador de Vox acusat de violència masclista que entregui la seva acta immediatament

El Grup Parlamentari al Senat no accepta que un presumpte maltractador utilitzi la immunitat parlamentària per a protegir-se …

Més informació

Segueix-nos