Política de privadesa

Confidencialitat i privadesa de les dades

La coalició Junts per Catalunya informa que totes les dades facilitades a través dels formularis electrònics d’aquesta pàgina web i/o mitjançant correu electrònic es tractaran amb estricta confidencialitat, d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). Les finalitats del tractament d’aquestes dades és poder prestar els serveis sol·licitats i mantenir les persones usuàries informades sobre qüestions relatives a les seves activitats, així com desenvolupar accions i campanyes i informar sobre les mateixes a les persones usuàries. L’ús dels formularis esmentats, així com la tramesa d’un correu electrònic, suposa el consentiment del remitent al tractament automatitzat de les dades que s’hi inclouen.

La coalició Junts per Catalunya es compromet a fer un ús responsable i confidencial de les dades, garanteix que es tractaran d’acord amb la legislació vigent en cada moment i que tan sols s’utilitzaran amb el propòsit indicat en cada cas.

Les dades sol·licitades són, en cada moment, les imprescindibles en relació amb l’àmbit i les finalitats especificades en cada cas.

La persona usuària respondrà, en tot cas, de la veracitat de les dades facilitades, i la coalició Junts per Catalunya es reserva el dret a excloure dels serveis registrats tot aquell usuari o usuària que hagi facilitat dades falses, sense perjudici d’aquelles accions legals que puguin ser procedents.

 

Drets de les persones usuàries

Segons l’article 5 i 6 de la LOPD, aquestes dades formaran part d’un fitxer automatitzat inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). L’usuari o usuària podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals en els termes i condicions previstos a la LOPD, mitjançant una comunicació escrita, a la qual ha d’adjuntar una fotocòpia del seu DNI, adreçada a la coalició Junts per Catalunya al C/Provença, núm. 339, o bé a través d’una comunicació al correu electrònic dades@juntspercatalunya.cat.

D’acord amb el que disposa l’article 24 del Reglament de la LOPD, l’usuari o usuària també podrà formular les seves sol·licituds d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició utilitzant altres mitjans, sempre que aquests permetin acreditar l’enviament i la recepció de la sol·licitud, i que aquesta sol·licitud contingui els elements especificats en l’article 25.1 del Reglament de desenvolupament de la LOPD.

 

Seguretat

La coalició Junts per Catalunya manté els nivells de seguretat de protecció de dades segons el Reglament de desenvolupament de la LOPD, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per tal d’evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat o robatori de les dades que es facilitin a la coalició Junts per Catalunya, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Segueix-nos

Inscriu-te per sumar-te la llista de Junts per Catalunya.

Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic.
Hi ha hagut un error en processar la vostra petició. Torneu-ho a intentar més tard.